Kiszivárgott a Ubisoft eddigi legkomolyabbnak ígérkező fejlesztése, a BattleCat, ami a legjobb akciójáték-sorozatait gyúrná egyetlen játékba.

Ubisoftéknál egészen dolgosan telhetnek a napok, hiszen nemrég jelentették be a The Division ingyenesen játszható spinoffját, a Hearthland-et, ahogy javában kalapálják a Far Cry 6-ot, épül és szépül az R6: Quarantine és a Prince of Persia Remake is, de gőzerővel dolgoznak a titokzatos Star Wars játékon is – túl a The Division 2 és az Assassin’s Creed Valhalla tartalmi frissítésein. És ezek még csak azok, amikről tudunk is.

Egy újabb szivárgás szerint a Ubisoft egy olyan FPS fejlesztésébe is belevágott, ami a három sikersorozatának: a Splinter Cell, a Ghost Recon és The Division legjobb elemeit gyúrná egybe.

A játék, amely a jelek szerint a The Division BattleCat fejlesztési nevet viseli, egy kompetitív onlien taktikai FPS lesz, egyedi osztályképességekkel és többféle játékmóddal. Négy fő frakciót terveznek, a ‘The Echelon’ a Splinter Cell-ből, a Wolves-t a Ghost Recon-ból, illetve a ‘Cleaners’-t és az ‘Outcasts’-et a The Division-ből. Mindegyik frakciónak saját, egyedi osztályképességei lesznek, a lopakodó Echelon például nem jelenik meg a minimapon és képes felfedni az ellenséget a társai előtt, míg a Cleaners nagy lángszórókkal, tankként pörkölhetnek oda az ellenséges csapatnak.

A szivárogtató – név szerint Zer0_Bytes in-game koncepciós képeket is megosztott a játékból, melyeken a frakciókon túl a „Ringleader” nevű módot is láthatjuk. Ebben a módban a játékosoknak a lelőtt ellenfelekből eső gyűrűket kell gyűjteniük, majd kimenteni azokat – hasonlóan a Call of Duty dögcédulás módjához.

Továbbá azt is kiderült, hogy a BattleCat a The Division játékmotorját használja, és a fejlesztés jelenlegi szakaszában eléggé hasonlít is rá, a legnagyobb különbséget jelenleg az első személyű nézetben találhatjuk – ez később bizonyosan változik majd.

A képeket a Ubisoft szinte azonnal letiltatta, ami hellyel-közzel bizonyítja a valóságtartalmát is, de a VGC is – a forrásaikra hivatkozva – megerősítette, hogy valóban egy létező fejlesztésről van szó. Az egyelőre nem világos, hogy melyik csapat készíti a játékot, az viszont egészen biztos, hogy nem mostanság lesz a hivatalos bemutatója.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×