Némiképp váratlanul landolt tegnap este 19:00-kor egy új event, melynek neven Conmebol TOTGS. Ennek kapcsán bukkantunk igen érdekes dologra Twitteren.

A TOTS különböző hullámai, bizony elég sok figyelmet követelnek, változó előjellel. Mondhatni fű alatt érkezett meg tegnap este a FUT színpadára a Conmebol felturbózott lapjai. Érdekes válogatás lett, da a tavalyival összevetve, melyben szerepet kapott Tévez, illetve Salvio lapjai is. Egyértelműen erősebb volt a FUT 20 felhozatala.

Idén a TOTS változatlanságával szemben, itt bőven találkozhatunk új nevekkel!

Ide tekintve láthatod az idei összeállítást:

 

FutBin

 

Walter Bou (OVR:93), valamint Tomás Chancalay (OVR:92) mindenképp beszédtémát szolgáltatnak, elég jók sikerült lapokról tesznek bizonyságot. Ráadásképp argentín nemzetiséggel rendelkeznek, tehát könnyebben építhetők csapatainkba. 200.000 Coin körüli áruk mindenképp amortizálódni fog a következő napokban, tehát érdemes lehet várni a megvételükkel.

De az igazán nagy blama csak eztán következett!

Ha hiszitek, ha nem az EA-nek sikerült megint ordas nagy bakit vétenie, melyből lassacskán Dunát lehet rekeszteni. Szegény Argentínában szorgoskodó, teljesítményével a keretbe tagságot szerző Fabrizio Angileri kapott ugyanis a saját arcától egy teljesen elütő képet. Ha csak nem esett át plasztikai beavatkozások egész során a napokban, akkor ez bizony megint az EA számláján landol…..

 

Egész pontosan Matias Suarez arcképét sikerült hozzá rendelniük Angileri speckó lapjához! A laphoz felhasznált képen ugyan tényleg szerepel Angileri is, de csak a háta, az arca az máshoz tartozik. Érdekes fejtegetésnek adhat táptalajt, mi is történhet egy-egy ilyen esetben a cégnél?
https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×