Utolsó hetét éli a TOTS őrület, az EA meg is növelte a lehetőségeink számát két garantált kék-arany játékost tartalmazó SBC-vel.

Lassan lecseng a szezon legjobb játékosait bemutató promó hullámnak, azonban jelenleg még a legtöbb felhasználó halomra nyitja a legkülönfélébb csomagokat. Ilyenkor mindenki reménykedik egy utolsó meghatározó nyitásra, vagy nyitásokra,

de vajon melyik TOTS csomag éri meg jobban a 88+-os, vagy a 90+ Deluxe?

1. Garantált 88+ TOTS Csomag

  • Igazság szerint a kondíciók oldaláról sokkal biztatóbb ez az SBC, azért egy 85+ csapatot összehozni nem olyan nagy lépés. Főleg ha tekintetbe vesszük, hogy 80+ pickek is vannak a játékban. Továbbá hozzátartozik az SBC kritériumokhoz, hogy nem kötelező drágább speciális lapot áldoznunk ez esetben. Rengeteg videós nyitásait látva, bizony a 88+ meggyőzőbb lapokat dobált.
  • Kritériumok: – Csapatértékelés: min.85 , Csapatösszhang: min.35 , Ár: 106.000 Coin
  • Ár/Érték arány: 10/8

2. Garantált 90+ TOTS Csomag

  • Egyértelműen ez a drágább csomag, de vajon mennyit is ér valójában a 90+ besorolás minimum? – Szerintem nem túl sokat, mivel a legtöbb top 5 ligában játszó játékosok közül a 80% 90+-os értékekkel bír. Kicsit vissza köszön a 91+ Prime Icon Pack utóhatása. Arról nem beszélve, hogy közel a duplájába kerül a 88+-al szemben.
  • Kritériumok: – Csapatértékelés: min.87 , Csapatösszhang: min.30 , TOTS lapok száma: min.1 , Ár: 209.000 Coin
  • Ár/Érték arány: 10/6,5

Nálatok melyik csomag kerül kiváltásra, esetleg mindkettőt összeraktad?
https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×