Heti Kickstarter-ajánló, melyben újból megemlékezünk a Witcher-társasról, mely már 5,2 millió dollár fölött jár.

The Witcher: Old World
Öt nappal a vége előtt csaknem 5,2 millió dollárt szedett össze több mint 35 ezer támogatóval. (Egész pontosan 304 163 dollár volt a szerénykedős kitűzött cél.)

Múltkor írtunk már a Witcher-társasról, ami természetesen eszméletlenül hasít a Kickstarteren – nos, akkor, 11 napja közel 2,5 millió dollárnál járt a kampány, míg most, öt nappal a vége előtt már szinte túlvan az 5,2 millión is. Hosszú és nehéz játék lesz, telepakolva minikkel, melyekkel nyilvánvalóan a játékok, és nem filmsorozat rajongóinak/ismerőinek kedveznek. Benne vannak a Vad Falka páncélos tündéi, a Fúriák, az összes fontos szörny, sőt még a ház tetején lévő Keszeg is.

Blue Collection
5109 dollárt szerettek volna, másfél nappal a vége előtt pedig van 22 ezer több mint 650 támogatóval.

A Blue Collection is „videojátékos társas”, mégpedig mindjárt három különböző minijátékot tartalmaz. Mindegyik a retro stílusú: az Insert Coin to Play roll&write (vagy talán inkább flip&draw), melyben klasszik gémerszimbólumokat (például szív, bomba, űrlény) kell tetriszelemekkel lefedni. A Cyberdoom Towerben van egy gyilkos robotoktól nyüzsgő építmény, itt kell a legmagasabbra jutnunk. A One Card Dungeon szólómódos és minimalista dungeon crawler, melyben át kell vágni a tornyon, megküzdve mindenféle ellenfelekkel.

Lockup: Breakout
Több mint 1800 támogató dobott össze rá négy nappal a kampány vége előtt 58 ezer dollárt.

Az alapból a virtigli d&d-játékosok egyenletmegoldásban fuldokló karakteralkotását kiparodizáló Roll Player mára egész univerzumot húzott föl. Lett hozzá két nagydobozos kiegészítő; és épp idetartozik az egyik legjobb roll&write is, a Kartográfusok, melyről Corporate Boardgame felméré: sünkön kiderült, hogy a magyar társasjátékos szakemberek szerint a második legjobb tavaly Magyarországon megjelent játék. Nos, ebbe a világba illeszkedik a most készülő és kickstarterezett Lockup: Breakout.

Folytatás a Tarsasjatekok.com 22. heti Kickstarter-ajánlójában

 

Corporate Boardgame, osztott 5-6. helyezett:

„Ez minden idők egyik legjobb munkáslehelyezős játéka”

×