Egy Reddit felhasználó érdekes észrevételt osztott meg a többi játékossal, ami a játék sokszínűségét gátolja.

Mostanában a Riot törekszik arra, hogy a játék minden aspektusát egyensúlyozza, ami látszik is az elmúlt patcheket elnézve. Termesztésen ez egy véget nem érő folyamat, hiszen minden patch amivel megpróbálnak egy lyukat befoltozni, egy másikat hoz elő.

Ezt a problémát észre is vették egy közösségi platformon ahol azt hangoztatták, hogy a botlane túlságosan elveszítette a sokszínűségét. Ennek oka, hogy többségében egy playstyle van jelen az alsó sávon.

Ezzel kapcsolatban rengeteg kérdés hangzott el a bejegyzésben, és vonták kérdőre egyáltalán a bot lane „egészségét” is.

Az első probléma az volt, hogy 20 legjátszottabb hősből, mind a 20 Marksman a bot lane-en.

20 legjátszottabb bot lane hős.

„Miért nem beszél senki erről? Egy egész sávot egyetlen játékstílus ural: Egyenletes sebzés auto attackal. Nincsen népszerű mage, assassin, vagy különböző választás. A bot lane elvesztette a játékstílus sokszínűségét, és most az összes meta pick ugyanúgy viselkedik a teamfightokban. Miért nem látja ezt a Riot problémának?”

Ám voltak olyanok is, akik ebben nem láttak semmiféle problémát, hiszen csak a „feladatukat” végzik.

Fontos a kérdés pedig, hiszen ahogy az a Riot Games egyik legutóbbi blogbejegyzéséből is kiderült, elmondásuk szerint arra törekszenek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a játékból, és mindenki találjon minden sávon neki megfelelő karaktert. Kicsit olyan ez, mintha azért a fejlesztői csapatnak is lenne kifejezett kedvence, és oda picit több figyelmet fordítanának.

Ti mit gondoltok erről? Jó a Bot lane ahogy van, vagy tényleg jelent némi problémát a fenti téma?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×