A nagy számok láttán hajlamosak vagyunk megfeledkezni a TOTS árnyoldalairól! Felsorakoztatunk 5 vádpontot, mely megállná a helyét a képzeletbeli bíróságon.

Gyakorlatilag több, mint egy hónapja másról sem szól a fáma, mint a TOTS promóciók beharangozása és érkezése.. Záporoznak a vadabbnál vadabb lapok, indokolatlan értékelések. A metódus kezdetben a szokott mederben zajlott, minden liga megkapta a legjobbjainak járó kék-arany lapjait, szépen sorban. Egyesek többet, mások kevesebbet, ami miatt a kontent helyett a „nontent” gúnynév is rajta maradt az idei TOTS promón. Mai cikkünk megpróbál rámutatni 5 olyan rákfenére, mely szép lassan megfolytja a FUT 21 még hátralévő napjait!

Kommentben addig is jöhet, nálatok mi állna a lista élén!

Első: Megtévesztő, indokolatlan értékelések

  • A játék első felével ellentétben manapság hihetetlenül nehéz megmondani, melyik laptól is várhatjuk a megváltást egyes mérkőzéseken. Itt természetesen nem egy TOTS Neymarra, vagy Ronaldora gondolunk, őket nyilván mindenki el tudja helyezni, de vannak alacsonyabb ligás, bődületes értékekkel bíró lapok. Azt vettem észre, magam, illetve a közösség hangjain át, hogy teljesen random melyik profilon melyik játékos válik be. Gondoljunk csak Clark-Harris lapjára, mely elképesztő ellentmondásokat szült már eddig is!

Második: A piac teljes elsilányodása

  • Lényegében keletkezett egy föld méretű kráter a játékosok árai között, ami egészen megbotránkoztató! Érzésem szerint ez idén jóval gyorsabbak éreztette a hatását bármely előző Fifához képest. Néhány hajmeresztő adat ezzel kapcsolatban: Lionel Messi Gold lapja kerek 100.000 Coint ér a piac szerint, Neymar Gold kártyája alig több, mint 115.000 Coin, valamint CR7 sima lapja mindösszesen 147.000 Coin. Az ellen oldalt, pedig nagyszerűen bemutatja nekünk, hogy az eggyel erősebb TOTW Roni 989.000 Coin, ami majdnem 7-szeres felár!

Harmadik: Egy időben kettő, vagy akár több liga futtatása

  • Ugyen mindenkinek megvan az az érzés, mikor három óra küzdelmes grindolás után kicsusszan a 84+ 20X csomagból a szaúdi liga legrátermettebb kapusa. Ja és mellé még betolt a kedves EA 5 másik selejtes TOTS kártyát, hogy legyen mibe takarózni mindkét oldalról. Egészen elképesztő koncepció!

Negyedik: A garantált TOTS csomagok

  • Nyugodtan és validan hozhatjuk fel ilyen esetekben a Szemfényvesztők című amerikai alkotást, mivel ugyanezt csinálja velünk a kanadai cég. Ugye milyen frappánsan hat a garantált szó? Dobj bele egy 86-87-es csapatot különleges lapokkal, majd vedd át az adott liga 3-4 leggyengébb TOTS lapjának egyikét. Persze néha-néha nagy ritkán komoly lap is eshet, ám ha megnézzük a nagy mintát, bizony könnyen könnybe lábadt szemekre ocsúdhatunk…

Ötödik: Mindegy mikor kezded, ugyan oda érsz végeredményben

  • Szintén a csoportok, Fifás fórumok elemzése közben csapott arcon a felismerés, miszerint kezdheted a játékot akár Márciusban, vagy Áprilisban. A végeredmény, mely a csapatod által hagyott lenyomat, szinte egyezik azzal, aki belerakott 6-8 hónapot, na meg közel 2000 meccset. Ilyen gyors fejlesztésre még Klopp sem volt képes, a jó munkához idő kell. Ez az örök érvényű frázis egyáltalán nem áll a FUT 21-re.

Kíváncsian várjuk, mit gondoltok a fent említett 5-ös listánkról.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×