A legutóbbi CS:GO frissítés kétségtelenül megtette hatását, brutális raktárak fagytak be a csalóknál.

Ahogy arról beszámoltunk, az átlagos napi számokhoz képest ötvenkétszeres mennyiségű felhasználó repült a levesbe szombaton. Talán a cég is rájött, hogy a folyamatosan tapasztalható rossz játékélmény hosszútávon nem lesz túl kifizetődő számukra. Pénz bukni pedig meg senki nem szeret…

Nos, ha már elbukott pénzek, szétnéztünk kicsit a VAC-hullám „áldozatai” között, és igazán fájdalmas képekre bukkantunk a csalóknál.

Steam Level 203

Az elért szinteken túl beragadt itt kés, kesztyű, és AWP Asiimov is. Az anticheat frissítése viszont elvitte az egészet.

„Tartoztok nekem 2000 dollárral”

Közel 650.000 forint landolt a kukában csak a CS:GO skinekből. És hogy bizonyítsa ártatlanságát, leírásában közölte a Valve fejlesztőivel, hogy ez csak téves bannolás lehet, tartoznak neki egy rakás pénzzel. Álmodik a nyomor.

Az indiai flusha

2700 dolláros inventory-jával együtt repült „flusha” is a többi csaló után. Az előzőekhez képest, ő legalább játékokra nem költött sokat. Mivel tisztában lehetett vele, hogy előbb-utóbb elkapják, ezen a profilon csak 15 game található.

1.7 milliós bukta

A legfájdalmasabb kibannolt raktár ez a 6000 dolláros gyűjtemény. 461 óra CS:GO után bukott le több késsel és érétkes skinnek az inventory-jában.

A szombati számokat látva, simán lehet hogy a közeljövőben gyakrabbak lesznek a VAC-hullámok, és csalás miatt kitiltott elképesztő raktárak is. Egyrészről rossz nézni ezt a sok elpazarolt pénzt, másrészt viszont egy pillanatig sem tudjuk sajnálni gazdáikat az elherdált vagyonok miatt.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×