Dr. Disrespect fontolgatja a Warzone streaming szüneteltetését.

A kiégés bármilyen gyakran játszott játékban gyakori, és úgy tűnik, hogy Dr. Disrespect a Warzone kapcsán „kezdi” megtapasztalni ezt a problémát. A streamer a hét elején többször is játszott, de a stream előrehaladtával érezhetően egyre frusztráltabb lett a játék miatt. Egy ponton azt mondta, hogy más alternatívát kell keresnie a Warzone helyett, különben fontolóra veszi, hogy összességében szünetelteti a streamelést.

Amikor egy nézője megemlítette, hogy „itt az ideje a Battlefield 6-nak”,  egyetértett a gondolattal. A közvetítés alatt Doc még a szokásosnál is kevésbé tűnt érdeklődőnek a játék iránt, ami feltűnő különbség a jellemzően kifejező és drámai stílusához képest, amit általában egyébként láthatunk.

„Ah ember, új játékokat kell találni” – mondta. „Tényleg komolyan kellene vennünk, különben nem fogok streamelni. Szünetet tartok, ha szükséges”.

 

 A streamer továbbra sem gondolta meg magát

Most csak „Showtime” tartalmakat akar készíteni, és azt mondta, hogy nem próbálja megfejni a Warzone sikerét, miközben „hamis tartalmakat” és a „hamis thumbnaileket” gyárt, amiket szerinte más tartalomkészítők szoktak csinálni. A nap utolsó meccse úgy ért véget, ahogyan kezdődött: „Ki kell szállnom ebből a játékból”, – miután egy járműből kilőtték.

Amikor megkérdezték, hogy mit vár az idei E3-as eseményen, a streamer azt mondta, hogy az új Battlefield játékot. Bevallotta, hogy nem sokat tudott arról, hogy mit fognak mutatni az E3-as események során, és az új Battlefield-projekt mellett a Halo Infinite-ot is megemlítette.

Az Electronic Arts június 9-ére tűzte ki a Battlefield 6 további bemutatásának időpontját.

Mit gondoltok tényleg itt az ideje játékot váltani, vagy ez is csak a szokásos Dr. Disrespect hiszti?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×