Megérkezett a Razer legújabb gamer széke, aminek árazása meglepő módon igen barátira sikeredett.

A Razer bemutatja az Iskur X-et, a Razer gamerszék-családjának legújabb, hosszú élettartamra tervezett tagját, melynek ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az Iskur X acéllal megerősített, nagy sűrűségű habbal ellátott, többrétegű, strapabíró műbőrrel bevont teste hosszú távú kényelmet és támasztékot biztosít még a leghosszabb játékmenetek során is.

A legfeljebb 136 kg-ig terhelhető Iskur X egy formázott háttámlával is rendelkezik, amely a gerinc természetes görbülete mentén nagyobb támasztékot biztosít. A 2D kartámaszok csökkentik a csukló és a váll terhelését, míg a ferde ülésperem maximalizálja a felső lábszár és a comb alátámasztását. A többfunkciós támasz segítségével az Iskur X még a hosszúra nyúló játékmenetek során is a legkényelmesebb testtartáshoz igazítható.

Ugyancsak a mai naptól kapható a Razer Head Cushion (fejpárna) és a Razer Lumbar Cushion (derékpárna) is. A kialakítása révén bármely gamerszékkel használható Razer Lumbar Cushion segít a neutrális gerinchelyzet elérésében, memóriahab-párnázatának köszönhetően pedig a felhasználó hátához idomuló, ergonomikus támasztékot nyújt. A Razer Head Cushion sűrű memóriahab-maggal maximalizálja a kényelmet, amely a komfort és az alátámasztás tökéletes egyensúlya érdekében alkalmazkodik a felhasználó fejformájához.

A versenyképes árazású Iskur X egy nélkülözhetetlen gamerszék, amely gondoskodik a hosszú távú kényelemről és tartósságról, míg az új fej- és derékpárnák minden játékos számára megfelelő testtartást és alátámasztást biztosítanak.

Árazás

A megszokottakkal ellentétben ezúttal az utódmodell meglhetősen kedvező árcédulát kapott elődjéhez képest.

Razer Iskur X – 399,00 EUR = 138 000 Ft

Razer Head Cushion (fejpárna) – 49,99 EUR =  17 000 Ft

Razer Lumbar Cushion (derékpárna) –59,99 EUR = 21 000 Ft

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×