QHD felbontás, remek árcédula kíséretében.

Egy új webkamerával jelentkezett a Trust. A 2K-s modell a kedvezőbb árfekvésű kamerák táborát gyarapítja. A cég a home office időszakra, konferenciára, sőt streamelésre is ajánlja az új Taxont, ami QHD felbontással (2560 x 1440), plug-and-play USB csatlakozással és különféle felszerelési lehetőségekkel rendelkezik.

Mivel a mindennapi tevékenységek nagy része még mindig a ház körül zajlik, az otthoni és a családi dolgozók is a minőségi termékekre támaszkodnak, hogy digitális kapcsolatban maradjanak. Ezért a Trust kibővíti webkamera kínálatát egy 2K Taxon webkamerával. A QHD felbontás (2 560 x 1 440) 30 képkocka másodperces sebességgel pixeltiszta videót biztosít, míg a két integrált mikrofon folyamatosan rögzíti a hangokat, és aktívan szűrik a külső zajokat.

A Taxon intelligens funkciókkal is rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. Nagylátószögű üveglencséje ideális csoportos hívásokhoz; A 80 fokos szög szélesebb területet fed le, mint egy szokásos objektív, így több ember fér el a videóban anélkül, hogy mozgatnia vagy módosítania kellene a kamera helyzetét. Ezenkívül a szintén beépített  adatvédelmi szűrők megvédhetik a magánéletet, és biztosíthatják, hogy semmit ne lehessen látni.

A webkamera minden videóalkalmazással működik, beleértve a Skype-ot, a Zoomot és a Teams-t. Ezen felül többszintes állvánnyal rendelkezik, amely rugalmas elhelyezést kínál az egész házban, és az USB csatlakozással ellátott plug-and-play kialakításának köszönhetően a telepítésnek nem kell könnyebbnek lennie.

A Trust Taxon már elérhető a hazai kínálatban. 29 990 forintos ajánlott árcédulával indult, de most a bevezetőidőszakban 25 990 forintért elhozható a kínálatból.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×