Hamarosan valóban lerántják a leplet a Battlefield 6-ról, hiszen szép lassan érkezik az előzetes. Előtte persze szivárognak az infók rendesen. Képek is.

Az új Battlefield játékelőzetest a tervek szerint június 9-én mutatja be a DICE, amikor nem csak a játékot láthatjuk, de több információ is napvilágot lát. A DICE elmondása szerint a bemutató alkalmával sokat beszélnek majd az érkező játékról. Most azonban nem erről lesz szó, hanem arról a néhány korai, alfafázis előtti képről, ami kiszivárgott a netre. Hát, ez is sok dologról árulkodik.

Futurisztikus városkép, őrült közel-keleti homokviharok és újgenerációs fegyverek a képeken…

Összesen négy képről van szó, melyek már a készülő Battlefield 6-ot mutatják be. Fontos megjegyezni, hogy ezek a képek nem a játék végleges verzióját tükrözik, csupán betekintést engednek abba, hogy milyen játékot is terveznek nekünk. A végső verzió még merőben eltérhet ettől. A képek arra viszont jók, hogy megerősítsenek pár korábbi szivárgást. Nevezetesen azt, hogy a játék a jövőben játszódik, tele lesz csúcstechnológiás elemmel, változatos városi környezettel, sivataggal, zöldellő kertekkel. Az ismert szivárogtató Tom Henderson is megerősítette, hogy a képek igaziak. Látható a tervezett és korábban emlegetett dinamikus időjárás, és a next gen, valós élmény. Ami ezek alapján várható:

  • Őrült homokvihar
  • Új HUD elrendezés
  • A járműveknek végtelen lőszerük lehet

Az EA és a DICE jelenleg influencereket toboroz, hogy teszteljék a játékot a Battlefield június 9-i nagy felfedése előtt. Valószínűleg az igazi nagy szivárgások még csak most kezdődnek.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×