Végre kiderült, hogy hol lehet a leginkább megtalálni a magyarokat Verdanskban. Itt a közösségi szavazás eredménye, nem annyire meglepő eredményekkel.

Az előző héten megkérdeztünk titeket, hogy amikor a nap végén leültök kicsit, hogy „barangoljatok” Verdansk területén, a map melyik pontját választjátok legtöbbször landolásra.

Végül több mint 1000 szavazat érkezett tőletek, és igen vegyesre sikeredtek az eredmények.

Ami nem meglepő, hogy legtöbben – ami 22%-ot jelent -, arra szavaztatok, hogy ez változó, és mindig máshová érkeztek le. Azonban rengeteg szavazat érkezett konkrét helyekre, a kedvencek között szerepel az egyébként is népszerű Boneyard is, vagy a zsúfolt, zsákmányokkal teli Downtown, és a kedves kis hangulatot árasztó családi házakkal teli Farmland is. De hova kell ugranod, ha magyarokkal szeretnél kemény tűzharcot vívni?

Nézzük a Top 5 helyet, a ti szavazataitok alapján:

  • 1. Boneyard
  • 2. Farmland és Downtown – holtversenyben
  • 3. Port
  • 4. Military Base, Salt Mine, Airport, Hills – szintén egyenlő arányokkal
  • 5. Hospital, TV Station, Train Station, Promenade West, Prison, Superstore – mindegyik helyszín 3%-os eredménnyel

Nos, ami a leginkább meglepő, hogy a gyakori „hot drop hely” Hospital, és az anno nagyon népszerű és loottal teli Superstore viszonylag a mezőny végén landolt. A további landing spotok, mint az új Array vagy például az átjáróhelynek is tökéletes Park nagyon lemaradtak a többiektől. Ennek oka az, hogy bár sok a zsákmány, nem túl praktikusak. A felsorolásból pedig kimaradt persze a ‘Mindig máshová ugrok’, nyilván ez a legcélszerűbb választás.

Hospital a streamerek kedvenc helye

Legtöbbünk a számunkra megfelelő Contract helyzetét helyezi előtérbe, hiszen ha őszinték akarunk lenni, ezzel sokkal gyorsabban tudunk haladni és pénzt szerezni, mintha csak simán a lootra mennénk. Ez utóbbi is jó néha, de hihetetlenül változó, hogy például ugyanaz az épület mikor és mennyire van ellátva ebből a szempontból. Mások, akik már biztosak a tudásukban, alapozhatnak arra, hogy úgyis killelik a többséget, és szereznek majd onnan pénzt.

És végül, készítettünk egy térképet, ahol százalékos arányokkal szemléltetjük a teljes szavazás eredményét, hogy jobban átlátható legyen:

Remélem, mi is találkozunk valahol! (Általában Portban találtok.)

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×