A rajongók nem unatkoznak, az már biztos.

Az elmúlt években a Counter-Strike: Global Offensive rajongói többször is bizonyították kreativitásukat a játék Workshop szekcióját kihasználva. A Valve szerencsére kiváló lehetőséget biztosít a külsős pályagyártók számára, akik egy egységes felületen oszthatják meg az általuk készített alkotásokat.

CSGO x Fall Guys

Az utóbbi időben rengeteg figyelemreméltó alkotást töltöttek fel a Steam szervereire. Így találkozhatott a CS:GO és a Fall Guys világa. Így játszhattunk akár a londoni metrón vagy épp a Witcher 3 ihlette Kaer Morhen ikonikus helyein. Pár napja pedig ismét egy igazán ikonikus és nosztalgikus helyszínen játszhatunk az ismerősinkkel.

Bizony, valaki megcsinálta a San Andreas és GTA V-ből ismerős Groove Streetet. Az alapötletet természetesen a San Andreas változat adta, szinte már csak a CJ modell hiányzik a rajongói pályáról. Az összes fontos elemet sikerült átemelni, a házakat, a fákat és természetesen a hidakat is.

Mutatjuk is, hogyan próbálhatod ki a stílszerűen csak Grove Street névre hallgató pályát!

A leírás természetesen az összes Workshopos pályára alkalmazható, így a fentebb linkelt Fall Guys, London vagy épp Witcher 3 pályáknak is adhatsz egy esélyt.

Így adhatod hozzá a játékhoz

A beépített keresővel is megtalálhatnánk, de >IDE< kattintva kapásból a megfelelő oldalra terel minket a Steam. Keressük meg a Subscribe/feliratkozás gombot, majd kattintsunk rá. Ha mindent jól csináltunk, egy pipa meg is jelenik a feliratkozás gombon.

Ezután a Steam elkezdi tölteni a pályát tartalmazó fájlt:

Már sok dolgunk nincs, indítsuk el a játékot. A hivatalos meccskeresés feliratot lenyitva, válasszuk ki a műhely-pályák szekciót és máris látjuk a listában a Groove Street nevű pályát és kattintsunk a játék gombra.

Ennyi volt az egész, máris indulhat a meccs!

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×