Végre megérkezett a hőn áhított álomcsapat, mely csupa giga névből tevődik össze, lássuk miképpen fest az Ultimate TOTS!

19:00, ami annyit tesz pénteki olvasatban, hogy érkezik a legújabb TOTS hullám. Mivel a ligák jóformán elfogytak az utolsó hulláma ez a híres, közkedvelt promónak, amit Ultimate néven keresztelt el a kanadai óriás. Igazság szerint ez tradicionálisan minden évben arról szól, hogy a TOTS ligánkénti csapataiból kapunk egy legjobbakat felvonultató keretet, ezúton is 15 darab focistáról mintázott kék-arany lapot.

Természetesen nem hiába ácsingózott erre a közösség egy markánsabb része, amint megpillantod minden értelmet nyer!

Így néz ki a FIFA 21 álomcsapata!

Akinek a hiánya leginkább szemet szúr az Neymar Junior emlékezetes lapja, aki sokak szerint a játék legerősebb, legsokoldalúbb kártyája! Telhetetlenségre azonban semmi okunk, mivel megérkezett Bruno, Leo Messi, CR7, illetve Kylian Mbappé is a csomagokba! Költésre senkit sem buzdítanék valódi valuta olvasatában, inkább türelmesen farmoljatok, illetve a hét elején várható lesz az Upgrade SBC őrület. 

Halkan megjegyzem a Player Pickek esetében, remélem nem esik meg megint az a csúfság, miszerint nincs összérték minimum a választható opciók esetében.

Egy tízes skálát alapul véve te mennyit adnál az Ultimate TOTS csapatának?
a href=”https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/” target=”_blank” rel=”noopener”>https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×