A Valorant első évfordulóján a Riot Games bejelentette, hogy tervezi a saját FPS-ének új platformokra való kiterjesztését, kezdve a Valorant Mobile-al.

Egy év elteltével a Valorant, továbbra is gyorsan növekszik. A Valorant Champions Tour formájában virágzó versenyképes színtérrel, valamint az ügynökök és pályák egyre bővülő listájával még mindig sok hely van a bővítésre.

A Valorant egyéves évfordulója alkalmából, június 2-án bejelentették a Valorant Mobile-t.

A Riot bejelenti a Valorant Mobile-t

Akárcsak a League of Legends esetében, a Riot bejelentette, hogy „bővíteni kívánja a Valorant franchise-t”, hogy „világszerte több játékos számára elérhetővé tegye”. Jelenleg a játék kizárólag Windows PC-n játszható, így a konzolos játékosok, a Mac-felhasználók és a mobilosok kimaradnak a játékból. A Valorant Mobile az utóbbiak esetében ezt hivatott megváltoztatni.

„Az első évben az egyik legfőbb célunk az volt, hogy elnyerjük a globális FPS-közösség bizalmát és tiszteletét, és bebizonyítsuk nekik, hogy a Valorant mindig is fenntartja egy igazán értékes kompetitív tactical-shooter alapjait” – írja Anna Donlon, a Valorant executive producere.

„Látni, hogy a növekvő játékosközösségünk elismeri és értékeli azt, amit a Valorant-tal próbálunk elérni, minden elképzelésünket felülmúlja, és nagyon örülünk, hogy hamarosan még több globális játékosnak kínálhatjuk ugyanazt a versenyképes Valorant-élményt.”

Mikor jelenik meg a Valorant mobil?

Már Yoru is kérdezősködik.

Sajnos a Riot azon túl, hogy megerősítette, hogy jön, még nem jelentette be a mobilverzió megjelenési dátumát. Ami érthető, hiszen az utóbbi időbe elég nehéz bármit is dátumhoz tartani.

Amíg további részleteket nem jelentenek be, mindenképpen ugorjatok bele néhány játékba az első évforduló megünneplése alatt amiről ITT olvashattok.

Amint további részletek derülnek ki a Valorant Mobile-ról, mindenképp írni fogunk róla.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×