Nem kicsiben játszik a Riot Games.

Ahogy tegnap már megírtuk, a Valorant a napokban ünnepli az 1.0-ás verzió megjelenésének egyéves évfordulóját. Természetesen a Riot Games-et sem kell félteni, úgy tűnik, hogy hatalmas közösségi eseményt körítenek a jeles naphoz. Nézzük is mire számíthatunk!

Night Market

Visszatért a Night Market, ismét felajánl a játék számunkra hat véletlenszerű skint, melyeket kedvezményes árakon vehetünk meg.

Give Back Bundle és Community Battle Pass

A játékosok szavazhatnak a kedvenc skineikre, melyeket a Riot Games egy Bundle formájában megjelentet majd a játékban június 22. és július 8. között. Ezen kívül a felhasználók maguk szavazhatják majd meg az Episode 4 első Battle Pass tartalmát is, de erre később kerülhet majd sor, hiszen még az Episode 3-nál sem tartunk.

Ajándék playercardok

Az event alatt limitált, exkluzív kártyákat is begyűjthetünk majd. Ezt három módon vezényli le a Riot Games:

  • EP1 (6/9) – Ezt majd a „YR1” kóddal tudjuk aktiválni a redemption oldalon
  • EP2 (6/14) – Ezt Twitch Prime dropként szerezhetjük majd meg
  • EP3 – Ezt pedig a YR1 Event Pass fogja tartalmazni

YR1 Event Pass és Squad Boost

Egy mini, de ingyenes Pass-t kap majd minden játékos. Összesen hét kozmetikai tárgyat oldhatunk majd fel, mint például a fent említett Episode 3 kártyát. Ezen kívül a Pass startjával együtt elindul a Squad Boost is: minél többen mentek egy lobby-ban, annál nagyobb lesz majd az XP boost mennyisége is.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×