Az elmúlt hetekben az Epic mindig csak a megjelenés időpontjában leplezi le a heti ingyenes játékot. Ismét lehullott a lepel.

Az utóbbi hetekben az Epic gyakorlatilag sakkban tartja a játékosokat, hiszen hetek óta nem árulja el előre, hogy milyen ingyen játékkal készülnek a Store-ban. Mivel ilyenkor mindenki izgatott lesz és találgat, sokan arra gondolnak, hogy egy népszerű és közkedvelt AAA-s cím kerül az ingyenes repertoárba. Az elmúlt hetekben az NBA 2K21, majd az Among Us lett ingyenes. Utóbbinak nem igazán örültek a játékosok, így most sokan azt várták, tényleg valami nagy játék lesz ingyen. Nos:

Június 3 és június 10 között a Frostpunk ingyenes.

A túlélő, városépítő, stratégiai játékban nem kisebb feladat hárul ránk, mint egy menedékváros vezetőjeként biztosítsuk az oltalmunk alatt állók túlélését. Ez azonban nem egyszerű, hiszen mivel a planéta javát jég borítja és alkalmatlan az emberi életre, lehetőségeink erősen korlátozottak, így regnálásunk során meg kell találnunk az egészséges egyensúlyt a morálisan elfogadható döntések és a túléléshez szükséges, elsőre roppant kegyetlennek tűnő, ám racionálisan nézve szükséges döntések között.

 

A játék egyébként 8200 forintba kerülne, de most ingyen a miénk lehet.

Az ajánlatot itt találod.

Te behúzod ezt a játékot?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×