Egy amerikai szolgáltató ellenállhatatlan ajánlattal állt elő a gamereknek: 21 órán keresztül kell játszani a legjobb haverral, és adnak 2000 dollárt.

Mindig furcsán nézek azokra az ajánlatokra, amikor egy cég pénzt, vagy egyéb díjakat ajánl fel, nagyon egyszerű feladatokért cserébe. Pedig Amerikában most ez történik. Egy játékszolgáltató ellenállhatatlan ajánlattal állt elő: 21 órán keresztül kell egyfolytában a haverral játszani.

Ezért egyéb nyeremények és 2000 dollár jár, ami több mint félmillió forint.

Történt ugyanis, hogy a FrontierBundles.com az USA News & World Report jóvoltából elnyerte a „2021-es év legjobb online játékszolgáltatója” címet, amit így szeretnének meghálálni a gamereknek.

A cél most annak kiderítése, hogy a gamerek egyedül vagy haverjukkal játszanak-e eredményesebben. Elég érdekes módon nem kell FrontierBundles.com ügyfélnek lenni ahhoz, hogy be lehessen szállni, azonban annyi kitétel van, hogy az Egyesült Államokban kell élni hozzá. Megint kimaradunk a jóból. A két játékos persze nem kell ugyanott éljen, de a lényeg, hogy valamilyen online játékban közösen kell csapatniuk.

„2000 dollárt fizetünk, fejenként 21 órányi közös játékért, és azért, hogy beszámoljatok nekünk tapasztalataitokról. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy jobban játszol-e a legjobb barátoddal, vagy jobban boldogulsz egyedül?” – írták.

A segítség ehhez az, hogy minden páros kap egy csomagot, benne egy Nintendo Switch Lite-tal, Mario Kart 8 Deluxe és Animal Crossing: New Horizons hozzáféréssel, sőt Nintendo Switch Online tagsággal és némi harapnivalóval. Jelentkezni itt lehet, ha az USA-ban élsz és elmúltál 18.

Azért legyünk őszinték: ennyi pénz, amikor amúgy is néha több mint 20 órát játszunk, elég jó fizetés, nem?

×