A Hercegségbeliek csapatának sikerült az igen előkelő harmadik helyre bemasírozni, ami nagyban köszönhető két bivaly magas nívót hozó csatárának, Ben Yeddernek, illetve a mai alanyunknak Kevin Vollandnak.

Élnék a gyanúperrel, miszerint többen elégedetten bokszoltak a levegőbe, mikor végre Ligue 1 TOTS lapot látunk az SBC-k bandájában. Eddig gyakorlatilag más-más ligákból kaptunk kirakós kártyákat, ami elég demoralizáló a franciák legjobbjainak szánt héten. Erre a jogerős panaszra nyújt valamelyest gyógyírt Kevid Volland TOTS SBC-je, ami kedvező lehet, akár német nemzetiségű, avagy francia ligás együttesekben is. Leginkább egy erőcsatár benyomását kelti első ránézésre, tehát ajánlott mellette foglalkoztatni egy apróbb, gyorsabban forgolódó virtuális sztárt.

A Futbin segítségével bukjunk rá Volland érdekes alstatjaira, melyek adhatnak némi táptalajt, mikor kivételén gondolkodunk.

 

Előjáróban mindössze annyit, hogy leginkább CAM posztra tudnám elképzelni a Volland lapot, mivel jók a meglátásai, viszont sprintsebessége elég sovány, így a játék utolsó releváns heteiben.

Pro:

  • Gyorsulás(95), Egyensúly(93), Reakció(93), Befejezés(94), Lövőerő(97), Távoli lövés(94), Fejelés(90), Meglátások(92), Rövid passz(92), Állóképesség(99), Erő(95)
  • Nemzetiség: Német, Liga: Ligue 1
  • 4/4 Csillag

Con:

  • Sprintsebesség(87), Agilitás(84), Hosszú passz(82), Ugrás(86)
  • Zömök testalkat

Tipikus példája annak, hogy papíron szinte hibátlan ez a TOTS SBC lap, de az időtállóságára nem sokat tennénk. Maga Volland sem tartozik távolról sem a meta játékosok közé, márpedig idén szinte csak rájuk épít a cím, illetve elég olcsó a kihívás, de erre kitérünk később.

Ezt a csapatot kéri tőlünk az EA Sports:

Kevin Volland

  1. Ligue1 játékosok száma: min.1
  2. Csapatértékelés: min.86
  3. Csapatösszhang: min.75

Árazásban ezzel érdemes számolnod:

Ps: 132.000 Coin, Xbox: 137.350 Coin, Pc: 166.800 Coin
https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×