A gémerek egyik fele utálja a kripto-bányászokat, a másik felének pedig a Hot Tub streamerekből van elege. Számukra most itt jön az ultimate mega boss: a Bitcoin-bányász Hot Tub.

Kellemeset a hasznossal. Ennyivel lehetne jellemezni azt a szerkezetet, melynek feltalálója, Jesse Peltan a sokaknak nem túl beszédes ‘The SPA-256 HotTub’ nevet adta. Az ötletet nem mellesleg egy olyan Twitter hozzászólásból merítette, amiben Elon Musk viccelődött azon, hogy mekkora lenne már, ha Bitcoin bányászgépekkel fűtenének fel egy Hot Tubot, vagyis egy jakuzzit.

Igen, Jesse pontosan ezt valósította meg, így tulajdonképpen jakuzzizás közben még kereshet is egy csomó pénzt…

Minden kastélyba #BitcoinHotTubot – írja a bemutató tweetjében.

Ha ez így önmagában nem lenne éppen eléggé luxus, akkor érdemes azt is tudni a gyorsan megtérülő jakuzziról, hogy digitális asszisztens-kompatibilis. Peltan ugyanis beépítette a kádba az Amazon Alexáját, amely ennek köszönhetően teljes hangvezérléssel működik.

Ezt a fényűzést természetesen a világ első számú techmogulja, Musk sem hagyhatta szó nélkül, aki szintén Twitteren gratulált a szerkezethez. Én azért nagyon remélem, hogy a mostanra már eléggé kitömött Hot Tub streamerek ezt nem látják, ez lenne ugyanis a következő foka a Twitch közösségének újbóli, vagy folytatólagos kiakasztására.

Képzeljük csak el mi lenne, ha a Hot Tub streamerek egy olyan kádból műsoroznának, amit egy Bitcoin bányászgép fűt fel nekik… Lenne ám hajcihő!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×