Képzeld el, hogy van egy kocsid, amit tele raksz akciófigurákkal. Létezik egy ember, aki valóban megtette. Így néz ki a kocsi.

Minden ember más, és minden embert más tesz boldoggá. Van olyan, aki imád videojátékokat gyűjteni, vagy Pokémon kártyát. Mások akciófigurákat gyűjtenek. Van olyan is, aki ezeket a figurákat egytől egyik ráragasztja a kocsijára. A Columbusban élő Michael Angelo Jackson az évek során több mint 1100 játékfigurát gyűjtött össze, ráadásul mindet

ráragasztotta 2008-as Nissan Armadájára, felépítve az akcióhősök legkülönösebb tárházát.

Nem is olyan rég, a Ledger Enquirer beszélt Jacksonnal a gyűjteményéről és arról, hogyan fogadják az emberek. Nyilvánvalóan a környéken mindenki ismeri az autót: egyesek imádják, mások nem értik, miért kell tönkretenni így egy autót.

„Azt teszem, ami boldoggá tesz” – mondta.

 

Jackson azt mondja, előfordul, hogy az emberek üzeneteket hagynak, ha meglátják valahol az autót. „Feldobtad a napomat.” Az első játékfigura, amit a tulaj az autóra tett, egy DC ikon, egy Superman akciófigura volt.

„Néztem a kocsim tetejét, mondom, felteszek valamit rá. Így kezdődött a hagyomány – mondta a 61 éves gyűjtő. Természetesen az is előfordult már, hogy valaki szerette volna megvenni a különleges járművet. Egyszer valaki 60 ezer dollárt, azaz 17 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel. Jackson azonban nem adja el. A rajongók viszont igyekeznek új figurákat adni, hogy tovább bővüljön a gyűjtemény.

Te megtennéd ezt a saját autóddal?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×