A 80-as évek rengeteg ikonnal rendelkezik, de a Warzone játékosai ezeket látnák legszívesebben.

Ahogy már írtunk róla a Warzone playereknek nagyon tetszett a 80’s Action Heroes boundle két szereplője és már most mennek a pletykák, spekulációk, hogy ki lehet a következő ikon, aki Verdansk’84 köreibe léphet. Nem lehet tudni, hogy a fejlesztők mit tartogatnak, de remélhetőleg a közeljövőben még több akciófilmes hős csatlakozik a harchoz.

Íme öt összetéveszthetetlen 80-as évekbeli ikon, akiket szívesen látnánk Warzone-ban.

Tony Montana – Sebhelyesarcú

Egyszerűen lehetetlen úgy visszagondolni a 80-as évek legbefolyásosabb karaktereire, hogy ne Tony Montana jusson eszünkbe. Al Pacino vitathatatlanul legemlékezetesebb szerepe, a könyörtelen gyilkos tökéletesen illene a Warzone-ba.

Scarface

Bár a karakter nem katonai háttérrel rendelkezik, attól még nem aprózza el a dolgokat ha lövöldözésről van szó. Montana biztosan nem egy hős, de karaktere tökéletesen illik a 80-as évek korszakába.

T-800 – Terminátor

Néhány hátborzongató halloweeni jelmezen kívül a Warzone hajlamos biztosra menni az új crossoverekkel. Még nem láttunk semmi mást, mint emberi karaktereket, de ha ezt a formát hamarosan megtörik, akkor a Terminátor tökéletes választás lenne a 80-as évekhez.

A T-800-as robot egy gyilkológép ízig-vérig. Ez az ötlet valószínűnek tűnik, hiszen még a hivatalos CoD Twitter-fiók is teaselt már egy Terminator crossovert. Amire kíváncsi lennék az, hogy milyen furcsa lenne látni a T-800-ast Dead Silence-el futkorászni és csúszkálni.

Holland – Predator 

Hogy is lehetne a 80-as évekbeli hősökre gondolni Arnold Schwarzenegger nélkül? Válogathatsz a legjobb karakterei közül, de talán Dutch illik a legjobban a Verdansk ’84-be. Az egykori zsoldos és katonai vezető, Dutch az első Predator-filmben szemtől szembe szállt a „dzsungel vadászával”.

Holland

Már alapból jelentős harci felszereléssel rendelkezik, és álcája miatt a skin igazi fenyegetést jelenthet bármelyik dzsungeles POI-ban. Ha az Activsion igazán őrült akar lenni, ez akár egy speciális „Predator Hunt” LTM-nek is utat nyithatna.

Max Rockatansky – Mad Max

Bár a Mad Max franchise 1979-ben indult, és éppen csak nem volt igazi 80-as évekbeli sláger, tagadhatatlan, hogy a sorozat a következő évtizedben vált népszerűvé. Az ausztrál akciósztár a folytatásos filmek hatására kultikus ikonná vált. Így hát az Út harcosa csak úgy berobban Verdanskba, az összetéveszthetetlen bőrdzsekijével.

Mad Max

Persze, úgy illene, hogy egy-két egyedi járművel érkezik a csomagba. Képzeld el, hogy egy halálos, tüskékkel borított teherautó üldöz.

Chuck Norris

A zárásként Chuck Norrist szeretnénk látni a Warzone-ba. Ennek egyszerűen meg kell történnie. Ezt az operátor skinjét nem kell egy konkrét filmhez kötni, Norris maga is egy 80-as évekbeli ikon, és bőven megérdemli a saját crossoverét.

Chuck Norris

Miután hírnevet szerzett arról, hogy valóban „megölhetetlen„, egy akciósztárként Verdanskban aratni hihetetlen élmény lenne. Egyszerre sharpshooter és harcművészeti profi, a legjobb lenne ha néhány egyedi befejező mozdulatot is láthatnánk tőle.

Remélhetőleg az Activison ezeket a voiceline-okat nem fogja csak úgy kivagdosni a filmekből.

Mit gondoltok, van még olyan 80-as évekbeli karakter, akit szívesen látnátok?

(Szerk: Igen van: Jackie Chan! – DV)

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×