Egy érdekes project került elő az egyik Fortnite környezettervező oldalán.

Az Overwatch jelenleg talán kicsit ellaposodott, legalábbis ami a kompetitív és a gyors játékhoz készült új pályákat illeti. Ám egy 3D dizájner, aki az Epic Gamesnek dolgozik a Fortnite-on, lenyűgöző új tervével máris egy új helyszínről álmodozunk, amin játszhatunk.

Az Overwatch játékosok utoljára 2019 áprilisában kaptak új pályát a Quick Play és a Competitive számára, amikor a Havanna jelent meg.

A Kanezaka nevű Deathmatch-térképet ugyan megkaptuk 2020 decemberében, de az Overwatch 2 megjelenéséig nincs jele friss, teljes méretű pályáknak.

Tobias Koepp, aki jelenleg 3D művészként az Epic Gamesnél a Fortnite környezettervezőjeként dolgozik, egy eredeti, Észak-Németországon alapuló, „Hansestadt” nevű pályát készített, és a gamesartist blogon izgalmas betekintést engedett a folyamatába.

@Tobias Koepp

Bár ez a térkép jól illene a Fornite-ba, van egy olyan sanda gyanúnk is, hogy Koepp talán az Overwatchra gondolt, amikor megtervezte ezt a szépséget.

Vannak torlaszpontok a tágas területek között, ahol a csapatok megküzdenek egymással, és még egy út is végigfut rajta, ami egyszerűen tökéletesnek tűnik a payload tolására.

@Tobias Koepp

Viszont van itt egy probléma, és ha régóta Overwatch-rajongó vagy, talán már észrevetted, de Hansestadt mintha a jelenben játszódna, szemben a játékban megszokott futurisztikus környezettel. Ezen az apró részleten kívül azonban nem sok kivetnivalót találunk ebben a dizájnban, mivel lenyűgözően néz ki.

Bár lehet, hogy ez nem egy Overwatch térkép, ez nem akadályoz meg minket abban, hogy elképzeljük, milyen lenne játszani rajta. Úgy tűnik, hogy a játék folytatásáig nem kapunk több új pályát, de legalább rengeteg ötlet van, ami lefoglalja az embereket.

Ti mit gondoltok a Hansestadt-ról?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×