A héten már a negyedik PL SBC-t kaptuk. Az egyik új lapot a PL POTM szavazás hozta, melynek győztese Joe Willock volt, az Arsenal játékosa.

 

Javában zajlik a Ligue 1 TOTS, ami egyelőre nem áraszt el minket franciás liga lapokkal. Ellenben már a második PL játékost kaptuk tegnap ugyanis a PL POTM szavazást Joe Willock nyerte.

A lapért egy 80-as csapatot kell beáldozni egy darab speciális lappal együtt, ami így nagyjából 20 ezer zsetonért elérhető.  A jelenleg Newcastleben futballozó Arsenal játékos tényleg remek hónapot zárt, aminek köszönhetően megérdemelhető volt a díj. Azonban FIFA szemmel nézve ez a lap borzalmas. Sajnos Májusban egyetlen egy dologra használható, az pedig objective farmolás. Sokkal jobban nézett volna ki, ha esetleg egy Future Stars szintű lapot kapunk így év végén, hiszen ez a lapot már csak tényleg a legnagyobb rajongók fogják így kiváltani.

Mit ajánlok? Ezt a lapot nem éri megcsinálni. Tényleg csak abban az esetben váltsd ki, ha rajongó vagy. Egyéb opicóban csak zseton pazarlás.

Te megcsinálod Willock lapját?

×