Ne lepődjetek meg, ha titeket is elrabolnak.

Az Epic Games a héten adta ki a Fortnite v16.50-es frissítését. Ebből világosan kiderült, hogy klasszikus szezon végi eseményről nem igazán beszélhetünk, ehelyett átvezető történetszállal gazdagodott a játék az UFO-k formájában. Egyelőre még nem jelentek meg a játékban, de a szombat esti információk alapján gyakorlatilag bármelyik percben felbukkanhatnak.

Az Epic Games tegnap este már hozzá is nyúlt azokhoz az értékekhez, melyek az UFO-k spawnrate-jét befolyásolják. Minél jobban szűkül össze a biztonságos zóna, annál nagyobb az esély, hogy megjelenjenek a szigeten. Az első körökben még csak 1-1 űrhajó bukkanhat fel az égen, ráadásul elég kis százalékban. A meccs végéhez közeledve azonban már jóval nagyobb lesz az esély erre és akár 2-3 darab is érkezhet egy időben.

Érdekes lesz majd megfigyelni, hogy mennyire fogja megzavarni a Victory Royale-ért harcoló játékosokat ez a jelenség. Az is jó kérdés, hogy az Epic Games mikor aktiválja a dolgot, de a legtöbb leaker szerint ez 48 órán belül megtörténik majd. Kíváncsian várjuk!

×