Új információk láttak napvilágot a megbízható leaker, Tom Henderson által.

A jövő hónapban megjelenő leleplező trailer előtt a Battlefield 6 új részletei szivárogtak ki a netre Tom Henderson, a Battlefield egyik bennfentesének és kiszivárogtatójának jóvoltából. A Twitteren Henderson egy listát tweetelt a játék nem hivatalos részleteiről, többek között arról, hogy a játék a Battlefield 4 eseményei után játszódik, egy közeli jövőben, a „következő világháború” idején.

És hogy ki áll ennek a világháborúnak a középpontjában? Nos, nem az USA és Kína, hanem az USA és Oroszország, egy nagyon is biztos hatalmi harc, amit a videojátékok már évek óta megcsapolnak. Ebben a harcban a játékosok nyilvánvalóan egy mindkét fél által felbérelt elit egységet fognak játszani.

Hozzátéve, Henderson azt mondja, hogy a játéknak lesznek olyan módjai, amelyek akár 128 játékost is támogatnak majd, és hogy a játékosok egyedi perkeket kapnak.

A Battlefield alfája júliusban várható, a bejelentés pedig az EA Playen lesz” – mondta Henderson.

Az EA és a DICE nem kommentálta még a dolgot. Ez nem is fog változni, hiszen mindketten hallgattak eddig minden kiszivárgás, pletyka és bejelentés során. Ha azonban valamilyen oknál fogva mégis változik a helyzet, akkor ennek megfelelően értesítünk róla titeket. Addig is, ne vegyétek ezt teljesen biztosra, hisz a szóban forgó forrás megbízhatónak számít, ez nem változtat azon a tényen, hogy ez az egész nem hivatalos és változhat.

A Battlefield 6 valamikor az ünnepi szezonban fog megjelenni. Ti várjátok már? 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×