Heti Kickstarter-ajánló.

Castle Panic Deluxe Collection
Egy hét van még a kampányból, eddig összegyűlt 318 ezer dollár (kitűzve 60 ezer volt) több mint 1500 támogatótól.

Castle Panic 12 éve jött ki mint kellemes várvédő játék. Jönnek a szörnyek, megpróbálják elfoglalni a várunkat, nekünk meg egymást segítve kell visszaverni őket. Ha sikerül betörniük, együtt vesztünk, ám ha visszaverjük őket, csak egyvalaki fog nyerni. Az elmúlt több mint egy évtizedben lettek kiegészítői, meg bigbox-kiadás, egy gyerekverziót is összeraktak, sőt született Star Trek-változat is. És mindezek után még mindig nincs megállás, itt az idő az optikai tuningolt, minikkel megpakolt deluxe-kiadás megjelenésére. A Castle Panic Deluxe Collection leginkább szembetűnő újítása a tábla közepén díszelgő, műanyag kastély.

Buru
Nyolcszáznál is többen akarják már, akik megcélzott 20 ezer helyett több mint 70 ezer dollárt dobtak össze rá; 18 napig akarhatod még.

A Buru grafikája és a harsány, mégis harmonikus színei vonzzák tekintetet, és bár elég komolynak tűnő, középnehéz, másfél órás stratégiai euró, a kampányból az jön le, hogy békés hangulatú játék. Felfedező nemesek vagyunk, akiknek Buru-szigetre kell utazniuk, hogy jóban legyenek a helyiekkel, minek nyomán megindulhat a virágzó kereskedelem.

Ice
Már csak három napod van, és több mint 2500-an már ráugrottak, 230 ezer dollárt adtak be rá, pedig a kiadónak elég lett volna 55 ezer is.

A címe nem-egy-nagy, ahogy a kiadójának a neve sem: This Way!, melynek ez az első projektje. A játékban az ásást ténylegesen is csinálni kell az asztalon, újabb és újabb lapkákat kell felfordítanunk. Sarkvidéki kutatóként csákányozzuk a jeget, és természetfölötti dolgokat keresünk. Az ásásimitáló lapkafelfordítás egyedinek tűnik, de a táblát ebben a játékban is hexákra sikerült felosztani. Ha ezeken jó helyet találunk, indulhat a kutatás.

Folytatás a Tarsasjatekok.com 21. heti Kicktester-ajánlójában

 

Királyság!

„Erkölcs és bűn ellentéte itt van a legjobban megcsinálva”

×