Érthető a döntés.

Sajnos ezúttal is rossz hírek érkeznek a Blizzard háza tájáról. Ahogy arra számítani lehetett, a sok helyen javuló járványhelyzet ellenére sem tartja meg idén az óriáscég a BlizzCon névre hallgató eseményét. Szerdai közleményükben sajnálatukat fejezték ki az ismételt elmaradás miatt. Azonban a járvány összetettsége és bizonytalansága miatt sajnos kénytelenek későbbi időpontra halasztani az eseményt.

BlizzCon 2019

Ahhoz, hogy a novemberi eseményt megtarthassák, már most el kellett volna kezdeni a szervezést, miközben semmi nem garantálja, hogy valóban meg is tarthatnák majd azt. A BlizzCon helyett jövő év elején ismét egy „BlizzConline” nevű eventtel jelentkezik majd a studió. A februárihoz hasonló módon, ezúttal is online követhetjük a cég által bejelentett újdonságokat. 

A sajtóközleményben ezen kívül kisebb méretű, de személyes jellegű találkozásokat is emlegettek, ám ezekről sem osztottak meg bővebb információt a Blizzard munkatársai. A BlizzCon 2005-ös startja óta most fordul elő először, hogy két év is kimarad, egyedül a 2006-os és 2012-es évben nem került megrendezésre az esemény. Reméljük jövőre már minden simábban mehet majd.

×