Végre ismét csütörtök van, így rárepülhetünk az Epic Games Store következő ingyen játéka, amelyet ismét csak a megjelenéskor leplezett le a cég.

A múlt hét igen izgalmas volt, hiszen mindenki izgatottan várta, hogy milyen ingyen játékkal rukkol elő az Epic Games. Az izgalom érthető, hiszen az Epic akkor nem jelenti be előre az ingyenes játékok címeit, amikor valamilyen nagy dobásra készül. Egészen mostanáig az NBA2K21 volt ingyen elérhető, a következő titokzatos játékról pedig csak most hullt le a lepel.

Május 27 és június 3 között az Among Us ingyenes.

 

A játékot azt gondolom senkinek nem kell bemutatni, hiszen a tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt. A lényege, hogy egy pályán a játékosok közül ketten imposztorok, őket kell leleplezni és kidobni a csapatból. Rájönni azonban, hogy ki hazudik és ki nem, az nem könnyű feladat.

A játék most 1380 forint helyett lett ingyenes, ami meglepő lépés. A játék egyébként a nagy sikerre való tekintettel tovább fejlődik, így érdemes behúzni, hiszen minden közös parti, online játék, buli alkalmával jó szórakozás lehet. Most az alapjáték ingyenes és megmarad.

Az ajánlatot ERRE találod.

A jövő heti játékot ismét nem fedte fel az Epic Store, szóval lehet megint reménykedni, hogy a te kedvenced kerül a kalapba.

Jó szórakozást!

×