Hivatalosan is bejelentették a Flashpoint 3 NFT és fizikai kártyacsomagokat, együttműködésben a Rally.io céggel. Vigyázat, limitált széria.

A Flashpoint szerdán jelentette be, hogy partnerségbe lépett a Rally.io céggel egy limitált kiadású Flashpoint 3 NFT + fizikai kártyacsomag gyártása kapcsán. Minden csomag 100 dollárba kerül majd, és tartalmaz egy NFT-t is, illetve természetesen egy ahhoz tartozó fizikai, kinyomtatott kártyát is. Az előrendelés május 30-án indul, utána 4-6 hét, míg a kártyák megérkeznek. Ami ennél is érdekesebb, hogy minden vásárlást a Rally.io digitális pénztárcával kell kifizetni, az új Flash coinnal.

A csomag egyesíti az egyedi NFT-t, a gyűjthető kártyáját és a műalkotásokat, a Flashpoint 3 torna tiszteletére.

 

A kártyák közül 5-ön olyan játékosokkal fog szerepelni, mint Snax, Boddy és Styko, míg két kártyán Flashpoint-specifikus Castle és Throne szerepel majd. Minden digitális NFT egy kiváló minőségű MP4 fájlból áll, stilizált lángokkal és egyedi animációval.

 

A Flashpoint egyébként nem a legelső esport szervezet, amely saját NFT-t készített. A közelmúltban a 100 Thieves az Infinity NFT kollekcióval mutatta be az első NFT kollekciót. A Sentinels áprilisban adta ki saját NFT kollekcióját, hogy megemlékezzen a VCT Masters One bajnokságon elért győzelméről.

Mi az NFT és mi ez az őrület körülötte? – Konyhanyelven az NFT-ről

 

 

×