Megszállottan keresi az EA április legjobb játékosát, ami a Premier League-t érinti. Több név is felmerült, lássuk, kit tesztek meg győztesnek.

Újabb évad zárult le a szigetország harcterén, ahol kalandos szezon rajtot követően a Manchester City egy emlékezetes veretlenségi sorozattal ideje korán döntött a PL serleg sorsáról. Ennek fényében csöppet sem meglepő, hogy miért nem látunk a jelenlegi jelöltek közt világoskék-mezes embert. Mindezek ellenére telis-tele van az áprilisi lista releváns, izgalmas játékosokkal. Ha hozzá vesszük, hogy a TOTS időszakát éljük, rögtön bizakodóbbak lehetünk a nyertes SBC kártya erejében. El sem tudjuk képzelni, hogy ne egy 90+ érték villanjon fel, mikor megpillantjuk a kék, fekete kártyát!

Greenwood, Saint-Maximin, valamint Trent fémjelzik a szavazhatók listáját, de rajtuk kívül is akad figyelemreméltó résztvevő.

Itt láthatod az EA Sport Tweetjét az ominózus voksolásról:

 

Teljes jelöltlista esélyekkel:

  1. Trent Alexander-Arnold: A Liverpool elképesztően sziporkázó szezon hajrával, sikeresen befutott a dobogó legalsó fokára, ezzel bizonyítva mérhetetlen áhitatosságukat mindenki számára. Két hónapja még nem sokan fogadtak volna a mersey-parti alakulatra, de Klopp újra csodát alkotott, aminek hatására Trent komoly eséllyel megy a címért.
  2. Mason Greenwood: Tavalyhoz hasonlóan idén is a szezon utolsó harmada sikerült neki toronymagasan a legjobban, élményszámba ment az angol csoda tini játéka áprilisban, mellyel nagyban hozzájárult csapata második helyéhez. Ő lehet az angol válogatott, valamint a Vörös Ördögeknek is becézett csapat jövője!
  3. Alan Saint-Maximin: Ördöngős megoldásairól híres a francia kakas égisze alá születő szélső, ki egyszemélyben babonázza meg a PL legkeményebb védőit sorozatban. Kritika vele szemben, hogy ezzel együtt is kevés igazán jó megoldást választ a tizenhatoson belül, ám ezen sokat javított a múlt hónapban, tehát ő is komoly esélyekkel vág bele a POTM voksolásába.
  4. Jesse Lingard
  5. Kahli Iheanacho
  6. Matheus Pereira
  7. Stuart Dallas
  8. Chris Wood 

Nálad ki volt április befutója PL-t tekintve?
https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×