A Battlefield 6, ami a pletykák szerint egyszerűen csak BATTLEFIELD lesz, már javában fejlesztés alatt áll. Összeszedtünk mindent, amit eddig tudunk róla.

Olyan közel vagyunk az új Battlefieldhez, hogy szinte már érzem a szagát, az EA next-gen FPS-ét már majdnem leleplezték, íme minden, amit az új Battlefield 6-ról, vagyis BATTLEFIELD-ről tudunk.

Az új Battlefieldről a múlt héten már közzétettünk néhány leaket, állítólagos screenshotokkal a közelgő Battlefield traileréből, majd egy videó is felkerült az internetre, de azt nyilvánvaló okokból nem osztható meg. Elég annyit mondani, hogy morcosan kezelik a leakeket.

Ennek ellenére, sok érdekeset tudhatunk már most a játékról.

Mely platformokra készül a Battlefield 6?

Az EA PC-re, next-gen és current-gen konzolokra is kiadja majd az alap Battlefield játékot. Emellett 2022-ben okostelefonokra és táblagépekre is érkezik egy teljesen új Battlefield-játék. Érdekes döntés, hogy Battlefield okostelefonokra és tabletekre is jön. Nos igen, az EA megerősítette, hogy az Industrial Toys-szal együttműködve „egy teljesen új Battlefield játék fejlesztésén dolgozik, amely 2022-ben okostelefonokra és táblagépekre hozza el a Battlefield élményt”.

Mikor lesz a Battlefield hivatalos leleplezése?

A legfrissebb pletykák szerint akár már június 8-án, azaz alig két hét múlva. Esetleg az idei E3 alatt, ami 2021. jún. 12., szombattól – 2021. jún. 15., keddig tart.

Mikor jelenik meg az új Battlefield?

A Battlefieldnek még nincs megjelenési dátuma, de a pletykák szerint a játék a semmiből is megjelenhet, ahogy az EA tette az Apex Legends hirtelen megjelenésével. Az Apexből milliárdos franchise lett, és egy free-to-play megasiker. Ha az új  Battlefield tényleg a semmiből pottyan elénk, akkor akár már a következő hónapban, 2021 júniusában játszhatunk.

Lehet, hogy az új Battlefield free-to-play lesz?

Igen, bármi lehetséges. Az EA az Apex Legends-szel komoly sikereket ért el az F2P-ben, és ugyanezt megtehetné az új Battlefielddel is. Nagy változást jelentene az EA számára, ha egy olyan gigantikus franchise-t, mint a Battlefield, F2P-címként tenné elérhetővé.

Mikor és hol zajlik a Battlefield 6?

Az elmúlt hónapok kiszivárogtatásai alapján, amelyek leginkább Tom Hendersontól származnak, azt hallottuk, hogy a Battlefield valahol 2025 körül játszódik. A játékban „saját utat választhatunk”, ahol az egyjátékos kampányban „toborozhatunk” egy csapatnyi szakembert, míg a többjátékos módban ez a 2025-ös katonai világ és a jelenlegi, illetve néhány jövőbeli fegyver viszi tovább a többjátékos módot. Végre visszatérhetünk a modern korba.

A next-gen Frostbite motor:

@1UpNinja

Nagy dolgokat várnak az EA DICE új Frostbite motorjától, hiszen a Battlefield játékokban mutatkozik meg a legjobban. Egy ideje már nem kaptunk nagyobb frissítést a Frostbite motorhoz, így jó lesz látni, mit főz ki a DICE.

Teljes next-gen pusztító technológia:

Ez az első számú dolog, amit már nagyon várok – az iparág vezető fizikai pusztítása. Battlefield: Bad Company 2-ben fantasztikus környezeti pusztítás volt, ahogy a Battlefield 4-ben is. Azóta ez nem is hiányos, hanem szánalmas. DICE, nagy dolgokat várok a pusztítással kapcsolatban az új Battlefieldben.

Dinamikus időjárás:

 

Már a korábbi Battlefield címeknél is láthattunk viharokat a játékban, de a dolgok egy másik szintre lépnek a pletykák szerint: a dinamikus időjárás „komoly része lesz a játéknak” – mondja Henderson. Az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson szerint az új Battlefield „teljes mértékben kihasználja a következő generációs platformok erejét, hogy hatalmas, magával ragadó csatákat keltsen életre, minden eddiginél több játékossal. A Battlefield következő kiadása példátlan méretű pályákkal rendelkezik, és a franchise által ismert pusztítást, a játékosok irányítását, a jármű- és fegyveres harcokat egy másik szintre emeli”.

Csak a Battlefield:

A játék csiszolt next-gen grafikával, minden eddiginél több játékossal, dinamikus időjárással, next-gen pusztítás fizikával és még egymilliárd és egy dologgal fogja megteremteni a „csak a Battlefieldben” pillanatok következő hullámát.

Mi a helyzet a Battle Royale-jal?

Valamilyen battle royale elemre számíthatunk a Battlefiel 6-ban, hasonlóan a Call of Duty: Warzone-hoz, ami egy fenomenálisan sikeres free-to-play battle royale. Az EA-nek az Activisionnel kell felvennie a versenyt a zászlóshajó first-person shooter + battle royale játék terén.

 

Szerintetek milyen lesz az új Battlefield ? Képes lesz felülmúlni a BF5 bukását? 

https://www.facebook.com/groups/282301736679821

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×