A FIFA széria 21 véghajrájához közelítünk. A FIFA 22 megjelenési dátumát pontosan még nem tudhatjuk, ám számolhatunk egy jelentős akcióval.

Sajnos észrevehető, hogy a játékipart is elérte egyfajta infláció, melynek következtében mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk egy-egy kedves cím olvasatában. Ez alól a FIFA széria sem képez kivételt, mely apránként, de mindenképpen drágul az azt megelőző évhez viszonyítva, aki azonban időben kapcsol és hamarabb képes, hajlandó áldozni, egészen jól járhat.

Bemutatjuk miképp juthatsz akár 20% előrendelői kedvezményhez a FIFA 22 vásárlásakor.

Az első értékelhető hírekkel júliusban érdemes számolni, amikor az EA Play keretein belül nagy eséllyel bemutatják a FIFA 22 első, kezdetleges változatát. Igaz némi esély arra is mutatkozik, hogy a Summer Game Fest alkalmával már okosabbak leszünk, ami júniusra tehető a naptárban. A rengeteg lemondott esemény, illetve az idei cím felemás fogadtatásából eredeztethetően megnőtt az érdeklődés az előrendelés iránt, ami teljes mértékig érthető. 

Hogyan tudom előrendelni a FIFA 22-öt?

A FIFA 22 július-augusztus környékén vált előrendelhető státuszba, ekkor az Amazon, PlayStation Store, illetve az Xbox áruházában érdemes utána kutatni.

Ezekkel az egyszerű lépésekkel juthatsz előrendelői kedvezményekhez!

  1. Töltsd le a FIFA 21-et.
  2. Ezután lépj be a főmenübe, aminek a jobb sarkán találsz egy panelt, amire ha rákattintasz, bedob az adott platform áruházába.
  3. Innen már könnyen le tudod adni előrendelésed a FIFA 22-re. Persze ha még nincs hozzá társítva, add meg adataidat, melyeket a rendszer kér tőled.
  4. Innen el fog indulni egy visszaszámlálás a pontos megjelenésig! 

Miután megnyílnak az előrendelések, rögvest kapsz 10% kedvezményt a játékhoz. Ekkor meg kell győződnöd arról, hogy aktiválta az EA Play tagsággal járó további 10% kedvezményt, ami együtt már általános iskolai számítással is kijön, 20% a teljes kereskedelmi árból.

A FIFA 22 esetében is három verzióval kell számolnunk:

Standard Edition £59.99 / $59.99 (TBC)
Champions Edition £79.99 / $79.99 (TBC)
Ultimate Edition £89.99 / $99.99 (TBC)

Fontos tudni, hogy a fent említett árak fikciók, amiket az előző évre pozícionáltunk. Amint okosabbat tudunk, jelentkezük a frissített tudással dúsított cikkünkkel.

×