Egy karanténba került programozó unalmában összedobott egy olyan oldalt, ami pontosan megmondja, hogy mennyi idő alatt nézhetsz meg egy sorozatot.

„Na és most akkor mit nézzünk?” – vetődik fel a kérdés szinte mindenkiben egy-egy sorozat végeztével, hogy aztán azonnal bele is vessük magunkat az újabbak keresésébe. Erre a célra alapvetően teljesen megfelelnek az egyes filmes-sorozatos streaming platformok is, sokan azonban szeretnének azzal is tisztában lenni, hogy az új, vagy még csak tervezett választott ledarálása nagyjából mennyi időt is venne igénybe a drága időnkből.

Erre azért – ilyen-olyan indokokból, de – majdnem mindenki kíváncsi is, egy oldal pedig most jól meg is válaszolja nekünk mindezt. A Can I Binge oldal egyetlen célja, hogy megmondja, egy sorozatot hány hét alatt tudunk ledarálni rész/nap arányosan.

Az egyáltalán nem túlbonyolított kinézetű, puritán portálon csupán egy keresősáv, illetve egy „hétállító” található. Előbbibe angolul vagy magyarul begépelve a sorozat címét azonnal elkezd kutatni a Movie Database elég alapos adatbázisában, majd a találatok közül kiválasztva a „sorit” beállíthatjuk, hogy nagyjából hány hét alatt szeretnénk a végére érni. Ezt állítgatva lentebb pedig rögtön láthatjuk is, hogy ehhez naponta pontosan hány részt kellene megnéznünk.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×