Egy videojáték bennfentes szerint már fejlesztés alatt áll egy Guardians Of The Galaxy videojáték, vagyis végre a Galaxis őrzőit irányíthatjuk.

Annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedben hirtelen a világ egyik legismertebb hőscsapata lett, a Guardians Of The Galaxy alapján még nem készült egy valamire való AAA-s játék. Oké, tudjuk, hogy a Marvel próbálkozott már egy velős játékkal, amiben Marvel karaktereket vonultat fel, de ma már tudjuk: az Avengers játék teljes bukás lett. Ami a Galaxis őrzőit illeti, rendben van, ott a Telltale Games kiváló adaptációja, amit egyébként mindenképp érdemes megnézni. Ám azoknak, akik egy minőségi akció-kalandjátékra vágynak, eddig csalódniuk kellett. Mostanáig.

Bennfentes szerint készül a Galaxis őrzői videojáték.

A Game Mess legújabb epizódjában Jeff Grubb, megbízható iparági bennfentes és a VentureBeat riportere érintett pár szóbeszédet a Square Enix kapcsán. Akik esetleg nem hallottak róla, a kiadó teljes E3 bemutatója kiszivárgott  az expó előtt. Úgy tűnik, hogy a Square egyik legnagyobb meglepetése a Guardians Of The Galaxy adaptációja lesz.

„A Galaxis őrzőit a Square Enix készíti … igen, ez igaz” – mondta Grubb.

Az alábbi videóban ez 09.28-nál hallható:

 

Érdemes megjegyezni, hogy Grubb általában nagyon vigyáz arra, hogy az embereket ne áltassa hamis hírekkel, és nagyon egyértelművé teszi, ha nem biztos a forrásában, vagy ha a hallottak puszta spekulációk. Ebben az esetben azonban úgy tűnik, egyértelműen kijelenti, hogy a Square a Galaxis őrzőin dolgozik.

Grubb nem tudott további részleteket megosztani a projektről. Lehetséges, hogy stílusában hasonló lesz a Marvel’s Avengers-hez. Egyelőre várnunk kell, és reméljük, hogy a következő hónapban, az E3-mon kapunk néhány választ.

Te örülsz a hírnek?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×