Sóvárgunk érte, egyelőre ötszáz darabot dobnak piacra, és azt is hamar elkapkodták.

Majdnem 200 dollárba kerül, és egyelőre csak arról van infó, hogy az amerikai kontinensen lesz érhető majd el az Assassin’s Creed Orlog szettjének társasjáték-változata. Az eredeti Orlogban hat dobókockát kell gurítgatni, ezekkel akciózhatunk, szedhetjük el a többiek életerejét, meg küzdhetünk az erőforrásokért. Nagyjából ezt tudja majd a fizikai változat is, amit most megmutattak, hogyan fog kinézni:

Fotó: Purearts

Mit mondjunk, eléggé jól, fog kinézni, ami nem csoda, a Ubisoft ugyanis nem bízta a véletlenre. Azt a Pureartsot bízta meg a kivitelezéssel, ami már jópár elképesztően jól kinéző Assassin’s-figurával bizonyított.

Fotó: Purearts

Sajnos egyelőre csak ötszáz darab számozott kerül piacra, prémiumanyagokból, igazi faragott fából (maga a játékdoboz, béléssel és csattal, illetve két kockatál), öntött, aranyszínű fémből, csiszolt egészségkövekből, lenvászon tárolókból és játékszőnyegből, akrilkövekből.

Fotó: Purearts

Csak reménykedni tudunk, hogy év negyedik negyedévében, tehát valamikor október és december között kiszállítandó csodát fogják még gyártani – ugyanis az eddig beígért ötszáz darabot már rég elkapkodták.

Fotó: Purearts

 

A Kartográfusok a második legjobb tavaly itthon megjelent társasjáték:

„Tetriszelemek rajzolása soha korábban nem volt ilyen élvezetes”

×