Nemrég valaki egy érdekes elképzelést tett közzé arról, hogy milyen kategóriába sorolhatnánk az R6 operátorokat, ha ők is csak játékosok lennének.

Való igaz, hogy a Rainbow Six: Siege játékosközösségét rengetegféle játékos alkotja, köztük pedig találunk ismerős típusokat. Ott vannak a mikrofonba ordibálók, a toxikus figurák, akik csak akkor dumálnak és szidnak, ha már meghaltak. Vannak csalók és néha igazán profi játékosok. Ahogy a játékosoknak megvan a maga személyisége, úgy bizony a Rainbow Six: Siege operátorainak is. A Ubisoft ugyanis gondoskodott arról, hogy az operátorok mögé jól felépített történetet, életutat és személyiséget párosítson. Ez alapján támadt egy ötlete egy Reddit felhasználónak. Ő összerakta,

milyenek lennének az R6 operátorai, ha maguk is Siege játékosok lennének.

Íme, a táblázat:

Ez azt jelenti, hogy ha az operátorok maguk is billentyűzetet vagy kontrollert ragadnának, személyiségük, eszközeik alapján valószínűleg ilyen rangsorba, vagy játékoskategóriába kerülnének. Ez persze csak egy játékos elképzelése, amivel bőven lehet vitatkozni. Kell is. Én például biztos, hogy Montagne-t is a toxic kategóriába raknám, Mirát pedig a cheaterek közé. Egy komment szerint Thatcher, Zero, Kaid és Maestro inkább a spectator kategóriába illenének.

Ha valaki esetleg a kifejezéseket nem ismerné:

  • Esport Competitor – Esport versenyző
  • Pubstomper – Azok, akik azért játszanak, hogy szétverjék a gyengébbek játékát, trollkodnak, kihasználják, hogy jobbak másoknál, aláznak. Kihasználják a gyengébb játékosok hibáit.
  • Ranked Sweat – Izzadtságszagú rankedesek
  • Clueless – Tanácstalan

Te egyetértesz a listával?

×