A ProSettings.net monitorozza a Valorant játékosokat is.

A ProSettings.net időről időre összegyűjti a Valorant játékosok által leginkább használt perifériákat vagy épp beállításokat. Természetesen a leghasznosabb információk a profiktól érkeznek, de streamerektől is gyűjtenek, így átfogóbb képet kaphatunk a felhozatalból.

A fő perifériák

Nem lepődünk meg a dolgon, a CS:GO játékosoknál is hasonló termékeket találunk, talán nem véletlenül.

A Valorant játékosok nagy része is a Zowie G-SR padját preferálja. Billentyűzetből a Logitech G Pro X mellett teszik le a voksukat, míg a „nagyok” gépének ötödében egy RTX 2080 Ti videókártya szolgája ki a játékot.

Tech Talk

Néhány további, érdekes információt is összegyűjtött a ProGamers csapata. A profik és streamerek 85%-a 240 hertzes monitorral tolja és egyetlen egy ismert Valorant játékos sem játszik 60 hertzen. Kezdik levetkőzni a CS:GO-s szokásaikat az emberek, hiszen a Riot Games lövöldéjében a FullHD felbontás a preferált, ellenben a Valve FPS játékánál megszokott 4:3-as black bar vagy széthúzott csodáktól.

A használt egerek fele már teljesen vezetéknélküli technológiával operál, negyedük pedig 70 gramm alatti súllyal rendelkezik.

Ti milyen perifériákkal toljátok a Valorantot?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×