Belsős információ vagy csak következetesség?

A japán PC Mania könnyen lehet, hogy egy még csak pletyka szinten sem létező videókártyát buktathatott le a ZOTAC FireStorm programjának hála. A legutóbbi FireStorm frissítés óta érdekes logókat találhatunk az applikáció „resources” könyvtárában. Az összes RTX 30 Ti embléma egy időben került legyártásra, április 21-én.

Ami persze egyből gyanús lehet, az az RTX 3090 Ti, hiszen a többi modellről azért már tudunk ezt-azt, de senki sem várta eddig a széria királyának még durvább változatát. Ezért még a technikai specifikációkról sincs halvány lövésünk sem, ha valóban létezik a 3090 Ti. A FireStorm programnak külön van RTX 30, RTX 20 és GTX verziója is, így biztosan nem beszélhetünk véletlenről.

A FireStorm leginkább az MSI Afterburner programjához hasonlítható, itt is körülbelül azokat az értékeket állíthatjuk, ha többet szeretnénk kihozni videókártyánkból. Jó kérdés, hogy a ZOTAC belsős információnak hála helyezte-e el a logót a program fájljai közé vagy csak biztosra akart menni, ha esetleg jönne Ti verzió a 3090-ből. Hamarosan kiderülhet!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×