Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen videó dominálhatja a listát.

A Youtube 2005. február 14-én látta a napvilágot, azóta pedig számtalan videó került fel az oldalra. Mostanra már sokan meggazdagodtak a különböző videók feltöltéséből, ezért különböző tartalomkészítők mindig versenyeznek a legtöbb nézettségért.

Természetesen az évek alatt rengeteg kedvenc született, ám most megjelent egy lista, ami megmutatja, hogy 2021 májusáig mely Youtube videókat nézték meg a világon a legtöbben. Így jelenleg tehát ezek a legnépszerűbb videók a platformon.

A kérdés: neked melyik a kedvenced?

Nos nézzük, hogy melyik videók vezetik jelenleg a listát:

1. Baby Shark Dance

 

8.5 milliárd megtekintéssel ez a videó vezeti a listát, gondoltad volna? Egy gyerekdal áll az összes többi videó előtt.

2. Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

 

7.3 milliárd megtekintés ért el a Despacito. Gondolom, ezt a zenét mindannyian hallottuk már. Még mindig nem unjuk?

3. Ed Sheeran – Shape of You

 

Még egy Music videó, amit biztos, hogy hallottál már, hiszen a mai napig a csapból is ez folyik. A zene eddig 5.3 milliárd megtekintésnél tart.

4. Johny Johny Yes Papa

 

Visszatértünk a gyerekek világába, ahol újabb 5.3 milliárd nézőt sikerült becserkészni ebből a közel egy és fél perces videóból. Hihetetlen…

5. Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth

 

A számot a 2015-ös Furious 7 című akciófilm soundtrackjének csinálták, a 2013. november 30-án a kaliforniai Valenciában egy autóbalesetben elhunyt Paul Walker színész előtt tisztelegve. Azóta 5.1 milliárd nézőt generált.

6. Masha and The Bear – Recipe for disaster

 

A hatodik helyen a „Masha és a medve” című orosz animációs sorozat „Recipe for Disaster” című epizódja áll, amit több mint 4.4 milliárdszor néztek meg. Érdekes, hogy az nyelv licitációja miatt is ennyien megnézték ezt a „mesét”.

7. Mark Ronson – Uptown Funk ft Bruno Mars

 

Lassan egyértelművé válik, hogy a listán milyen videók szerepelnek legtöbbet: vagy zene, vagy egy gyerekeknek való „mese”. Ám közben az Uptown Funk 4.1 milliárd megtekintést generált.

8. PSY – GANGNAM STYLE

 

Anno 2012-ben mint egy vihar, úgy csapott le az internetre és gyorsan átvette egy ideig a legnézettebb videó címet. De hát nem is értjük, miről szól a zene… Azóta 4+ milliárd megtekintésnél tart.

9. Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm

 

A ” történet ” egy farmon élő, mosolygó tojások körül forog, amelyek a szórakozás kedvéért színt váltanak. Elég ártalmatlanul hangzik, igaz? Természetesen ez is egy orosz videó, és őszintén kicsit hátborzongató. Jah, mellesleg 4 milliárdan már megnézték.

10. Bath Song 

 

Ennyire szeretik a YouTube-ot használni a szülők? Ha belehallgatsz, a dallama eléggé ismerős lehet. De még így is sikerült több mint 4 milliárd nézőt megfogni.

De ha érdekel, hogy ezek a videók hogyan is helyezkedtek el a az elmúlt 16 évben, akkor azt is meglesheted.

 

Úgy tűnik a képlet egyszerű, ha nagyon sok pénzt akarsz keresni YouTube-on vagy a gyerekeknek csinálsz egy videót dallamos animált videoval vagy egyenesen betörsz a zene iparba.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×