Egy casual VALORANT player egészen szép játékot mutatott be az Operatorral. Megvolt az ACE is, de nem is akárhogyan.

Néha bizony előfordul, hogy az egyszerű, nem ismert és nem profi szcénában játszó játékosok is a figyelem középpontjába kerülnek. Nagyon jó látni ugyanis, hogy a közösség tagjai néha igazi bravúrokat mutatnak be. Ezeket mi szívesen bemutatjuk, így ezúton hívjuk fel a figyelmet arra, hogy nagyon szívesen fogadjuk az ilyen videókat.

Most egy gyönyörű dupla noscope ACE-t láthatunk, a kiváló Operator sniperrel.

Operator Ace including 2x noscope and a wallbang from VALORANT

A klip annak is a bizonyítéka, hogy az Operator milyen hatalmas sebzéssel bír, és milyen nagy potenciál van a használatában, ha a játékos ismeri a megfelelő szögeket és megérti a működését.

Általában soha nem játszom az OP-val” – mondta a Reddit bejegyzésében a player. „Szerencsét próbáltam” – tette hozzá. Természetesen ennek fényében érdemes átvenni, hogy mit is tud pontosan az Operator sniper,

Operator sebzés

05-50 méter:

  • Fej – 255
  • Test – 150
  • Láb – 120

A játék összes fegyvere közül az Operátornak van a legnagyobb sebzése lövedékenként, így természetesen ellen one-hit-killel kell számolni. Ez egyben a játék legdrágább fegyvere is, 5000 kreditet kell leperkálni érte. Hatókör tekintetében kétféle zoom-üzemmóddal rendelkezik: az 5x a szűk szögekre jó, míg a nyíltabb területeken a 2,5x jobban kezelhető.

A fegyvernek kifejezetten alacsony a fire-rate-je, ami miatt, ha nem sikerül betalálni, könnyen leszedhetnek, mire újratöltünk.

Neked bejön az Operator?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×