Egy roppant kreatív játékos megelégelte, hogy a Riot nem készített az Operatorhoz Prime skineket, ezért megcsinálta maga.

Kaphat hideget és meleget a Riot, ahogyan megannyi jogos, vagy annak vélt kritikával is illethetjük őket, az viszont tény, hogy az online kompetitív játékok egyik, ha nem a legnagyobb földi helytartói ők. A moba műfajának zászlósai, ahogyan a csapat-alapú taktikai hero shooter műfajába is példaértékűen csatlakoztak be – hamarosan pedig a verekedős játékokban is bemutathatják a hozzáértésüket.

Ahhoz viszont, hogy ezeket a játékokat melegen is tartsák a játékosok (és nyilván saját maguk) számára, állandó tartalmakkal kell szolgálniuk, melyek a hétköznapokban általában különböző skineket jelentenek. Ezek nyilván a játékosközösség fantáziáját is mozgatják, nem is olyan ritkán pedig felbukkannak olyan kreatív csodák, mint amilyet Hyperninja16 nevű játékos is készített a Valorantba, méghozzá az Operator-hoz.

A Prime skin kollekció jelenleg az egyik legnépszerűbb a játékban, amely tartalmazza a Classic, Guardian, Spectre, Vandal és egy egyedi ax melee skineket. A Prime 2.0-ra benevezők a Bucky, a Frenzy, az Odin és a Phantom ikonikus dizájnját kapják, ami mindemellett egy új és egyedi közelharci fegyvert is tartalmazott.

Igen ám, viszont egyik csomagban sem találunk Operator kinézetet, ezért Hyperninja úgy döntött, hogy az annak megfelelő színösszeállítással elkészíti azt.

Mindez természetesen „csak” egy 3D-s látványterv, annak viszont kiváló. A rövidke bemutató videó alatt nem csak a különböző Prime skineket csodálhatjuk meg, hanem a töltési animációt is, melyet megnézve bizonyára te azt fogod mondani nagyon hevesen bólogatva, hogy „Ez igen, ennek örülnék!„.

I made the Prime Operator with reload animations and variants from VALORANT

A rossz hír sajnos az, hogy a Riot eddig még sosem vette a bátorságot, hogy rajongói alkotásokat importáljon a Valorantba, így hiába van több ezer upvote a Reddit poszton, minden bizonnyal sosem fog bekerülni.

Mindenesetre jóleső érzés, hogy ilyen aktív és kreatív vénával megáldott játékosok is a Valorant bázisát képezik, és reméljük a későbbiekben is láthatunk még hasonló kreálmányokat. Hátha felfigyel valamelyikre a Riot és alapul veszi, vagy csak elgondolkozik rajtuk.

Neked hogyan tetszik a Prime Operator? Lőnéd vele a fejeseket, vagy nem a te ízlésed?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×