Hamarosan indul az PUBG új mobiljátékának, NEW STATE-nek zárt alfa időszaka. Ha érdekel, az új mobiljáték, mindenképp kövesd az eseményeket.

Ahogy arról korábban már több alkalommal beszámoltunk, a Krafton a fejébe vette, hogy merőben kibővíti a PUBG univerzumot, szinte minden elérhető játékplatformon. Ezen játékok némelyikét már be is jelentették, köztük a következő PUBG mobiljátékot, mely a New State nevet kapta.

A PUBG: New State a jövőben játszódik.

A PUBG: New State a korábbi információk szerint 2051-ben játszódik, vagyis „évek teltek el az eredeti játék óta”. A játék csatatere Troi, amely egy 8 × 8 kilométeres pálya, vagyis akkora, mint Erangel az eredeti PUBG-ben. A PUBG Studio elmondta, hogy a játék az eredeti élményt kínálja, némi extrával. Ilyen a fegyverek testreszabási lehetősége, a drónok, pajzsok és még sok más. A játékosok sok új járművet is használhatnak majd.

A játékra korábban már elő lehetett regisztrálni, melyet hatalmas érdeklődés övezett. Az első napokban máris több mint 5 millió regisztráció érkezett a Google Play áruházban. A PUBG: New State hivatalos Youtube csatornáján most bejelentették: indul a zárt alpha időszak, melyre jelentkezni is lehet majd.

„Örömmel jelentjük be, hogy a regisztráció a PUBG: New State Closed Alpha időszakra néhány napon belül elindul” – mondták a bemutatóban.

 

Jelentkezni a zárt alphára a PUBG: New State hivatalos weboldalán lehet majd, ahová érdemes sokszor visszatérni a napokban.

Az előregisztrálók egyébként extra jutalmakat is kapnak. A PUBG: New State még 2021-ben megjelenik. Te jelentkezel?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×