Néha azért is érdemes figyelemmel kísérni a profi meccseket, mert olyan trükköket tanulhatunk, melyekre talán magunktól sosem gondolnánk.

Természetesen a Rainbow Six: Siege-ben mindenkinek megvan a maga játékstílusa, illetve saját trükkjei arra, hogy előnyt szerezzen az ellenfelekkel szemben. Néha viszont valóban nem árt felfigyelni a profikra, akik néha olyan trükköket mutathatnak nekünk, melyek talán nem jutnának soha eszünkbe. Most egy Reddit felhasználó jóvoltából

három trükköt mutatunk be, a Six Invitational 2021 versenyéről.

A kilőhetetlen kamera

Bizony mondom néktek Aruni néha nagyon jó szolgálatot tehet, csakúgy mint a golyóálló kamera. Tudtátok, hogy ha a megerősített fal szétvert belsejébe illesztitek a kamerát, ráhelyezve Aruni eszközét, akkor még inkább lehetetlen lesz elpusztítani? Persze ettől még ki lehet ütni közelről, de ára van a megközelítésnek.

A két remek Maestro kamera

A második trükk esetében megtanuljuk, hogy Coastline emeletén a borhűtőre, illetve egy faoszlopra helyezett Maestro kamera bizony jó szolgálatot tehet. A megfelelő lyukakkal a falon mind a két site belátható, ergo levédhető, ha le akarják tenni a támadók a defusert.

Egy igazán OP Valkyrie kamera

Oregon mapon fedeztek fel egy igen hatékony Valkyrie kamera helyet. Az egyik emeleti ablakból jól látható egy tévéantenna, melyre egy ügyes mozdulattal fel tudod helyezni a kamerát. Piros pont annak, aki ezt kiszúrja.

A három trükköt videón is láthatjátok alább.

3 New tricks from invitational. Check my bio if you want to support me from Rainbow6

 

 

Neked melyik trükk jön be igazán? Vagy esetleg már mindet ismerted?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×