Ha szükséged lenne egy olcsó, de megbízható SteelSeries egérre, akkor most csapj le erre. Ezen a héten kedvezményesen juthatsz hozzá.

A hét elején a Leet.hu Webshopjában elindult legújabb heti akciónk, aminek keretében számos SteelSeries terméket akcióztunk le. Ezek közt van egérpad, billentyűzet és fejhallgató is. Ezek közül most egy olyan egérakcióra szeretnénk felhívni a figyelmedet, ami még az Árukeresőben is a legolcsóbb kínálatok között szerepel.

A SteelSeries Rival 3 most 26 százalék kedvezménnyel csak 12 490 forint.

 

Az egérről

Az érzékelő valódi 1-1 lekövetéssel rendelkezik, így pixeltökéletes pontosságot eredményez, késleltetés, akadozás és interpoláció nélkül.

Tartós kivitel
A korszerű technológia és a jó minőségű polimer használat lehetővé teszi, hogy ellenálljon a gyakori használatnak. A kapcsolók akár 60 millió választást is elviselhetnek.

Kényelmes ergonomikus felépítés
Az egér könnyű anyagai és az ergonomikus alakja csökkenti a kézfájdalom esélyét, ha a játékmenetek a vártnál hosszabb időre nyúlnak.

Ragyogó világítás
Az új világítási forma három területet kínál, 16,8 millió tiszta színnel, amely szinkronizálhatók más SteelSeries perifériákkal és beállíthatók a különböző játékokkal és alkalmazásokkal.

Neked mennyire jönnek be a SteelSeries egerek?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×