Egy Grand Theft Auto V játékos a történelemben elsőként fejezte be a játékot úgy, hogy nem szerzett egyetlen sérülést sem. Elképesztő.

A GTA V először 2013-ban jelent meg, az indulása óta eltelt hét és fél év alatt pedig a játékosok már mindenféle határt feszegettek, beleértve az őrültebbnél, őrültebb rekordokat. Legutóbb például valaki azt próbálta ki, hogy ha nagyon békésen játszunk, akkor minimum hány emberrel kell végeznünk a játékban. Nos, most egy új, és azt gondolom, ennél elkésztőbb végigjátszás született.

Valaki ugyanis sebzés nélkül vitte végig a GTA 5 történetét.

Hogy mi?

Hihetetlen képességeinek (és egy kis szerencsének) köszönhetően „UnNamedD” képes volt teljesen befejezni a játék történetét anélkül, hogy egyszer is sebzést kapott volna. Ez egyenesen lehetetlennek tűnik, tekintve, hogy a GTA-ban hányszor kerülünk harcba. Az eredmény több részletben került fel a Youtube-ra.

 

A legtöbb átlag játékos számára a GTA V végigjátszása körülbelül 30 órát vesz igénybe, ha csak a fő történetre koncentrálunk. A Speedrunnerek azonban hat órán belül végigjátszák a játékot, a világrekord pedig jelenleg 3 óra 20 perc. Ez a sebzés nélküli végigjátszás azonban nem a gyorsaságra ment, így több mint 9 óra kellett hozzá.

Fontos tudni, hogy UnNameD a játékot a One-Hit Knock-Out nevű mod segítségével játszotta, ami a karakter HP-ját 1-re állítja. Ez azt jelenti, hogy egy kicsi sebzéstől is meg lehet halni. A játékos szerint 48 próbálkozás kellett hozzá, hogy sikerüljön, de végül megszületett a végeredmény. Bravúros.

Mivel a GTA V-t idén kibővített és továbbfejlesztett tartalommal PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik, érdekes lesz látni, hogy milyen kihívásokat és rekordokat érnek még el a játékosok. Egyelőre azonban ez minden idők egyik legimpozánsabb GTA V teljesítménye.

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×