A Grand Theft Auto nagyon lohol a Skyrim után a mémmé válás futópályáján, szóval pár hónap múlva pár éves különbséggel, de megint kap egy next-gen kiadást.

Oké, oké, a GTA V egyelőre még nem tart ott, mint a szinte minden létező cuccra portolt Skyrim, de már nagyon közel áll hozzá. Én mindenesetre különösen meglepődnék, ha november 11-én nem döntene meg, vagy állítana fel egy új rekordot, akkor jelenik meg ugyanis a játék újabb újgenerációs kiadása.

Ez azért is érdekes, mert nem nagyon emlékszem még egy olyan játékra, ami a története során három konzolgenerációra is megjelent volna, és ami kétszer is next-gen kiadást-frissítést kapott.

Szóval, 2021. november 11. – GTA V megkapja az újgenerációs frissítését, amivel egy csomó újdonság kerül majd a játékba, de a nyilvánvaló grafikai tuningon kívül sok mindent nem igazán tudunk.

A GTAV új generációs változatai számos technikai fejlesztést, vizuális frissítést és teljesítménynövelést tartalmaznak majd, hogy teljes mértékben kihasználják a legújabb hardverek előnyeit, így a játék szebb és gyorsabb lesz, mint valaha” – mondta a Rockstar.

Mindezen felül a megjelenés pillanatától kezdődően három teljes hónapon át minden PS Plus-al rendelkező PS5 tulajdonos számára teljesen ingyenes lesz a GTA Online, mellyel azok is játszhatnak majd, akiknek valamilyen érthetetlen oknál fogva nincs meg a játék. Ha léteznek is ilyen emberek e Föld kerekén, számuk egészen elenyésző lehet, hiszen 2013 óta már több mint 140 millió példányban talált gazdára (igaz, ebben benne lehetnek az ingyen osztogatott digitális kópiák is).

Azok, akik PlayStation-ről pörgetik a GTA Online-t a novemberi megjelenésig havonta 1.000.000 in-game dollárt is igényelhetnek.

Mindez persze tök jó és a többi, de a rajongók GTA-éhségét kizárólag egyetlen dologgal lehetne csillapítani: a Grant Theft Auto VI-tal. A Rockstar ugyanis ebben is kivételes a korábbi időszakokhoz képest, ugyanis eddig sosem fordult elő olyan, hogy egy generációra egyetlen GTA-t készítettek volna…

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×