Egy friss akció keretein belül még néhány óráig 700 forintért húzhatjuk be a legendás autós játékot, annak ráadásul a Legends Edition kiadását.

Ha szereted az autós játékokat, azon belül pedig különösen a F1-et, akkor a mai akciót neked találtuk. Az egyébként megbízhatónak mondható Fanatical oldalán a

F1 2019 – Legends Edition 96 százalékos kedvezménnyel kapható, azaz 17600 ezer forint helyett csak 700 forint.

Nem mellesleg a mekiben most ennyibe kerül egy dupla sajtburger. A 96 százalékos leértékelés azonban nem tart örökké, úgyhogy érdemes most lecsapni rá, az egyébként magyar nyelven is elérhető oldalon. Az árak forintban elérhetők.

A csak 48 óráig tartó akcióra lecsapva egy Steam kulcsot kapsz, ott tudod aktiválni a játékot. A cikk írásának pillanatában már csak 20 óra maradt (ne tévesszen meg a kép).

F1 2019 – Legends Edition

Az F1 2019 továbbfejlesztett grafikával, még élethűbb kezeléssel, nagyszabású karrier móddal vár, de a fejlesztő Codemasters még ennél is tovább megy: most először a Forma-2 bajnokságban is részt vehetsz, és olyan legendák autóit is vezetheted, mint Ayrton Senna vagy Alain Prost!

Az F1 2019 tartalmazza az idei Forma-1 bajnokság összes versenyhelyszínét, pilótáját és csapatát. Kezdj egy kis csapatnál, és küzdd fel magad a bajnokok közé, vagy ülj be rögtön a kedvenc csapatodhoz, és vezesd őket győzelemre! Az F1 2019 online multiplayer módokkal vár, így valódi játékosok ellen is próbára teheted magad. Teljes versenyhétvégéken is részt vehetsz, vagy létrehozhatsz gyors futamokat is. Vezess modern vagy legendás autókat, vagy pattanj be a Forma-2 kocsik volánja mögé!

Az F1 2019-ben most először szerepel a hivatalos FIA Formula-2 bajnokság is, amely a 2018-as teljes mezőnyt tartalmazza, így megküzdhetsz George Russel vagy Alexander Albon tavalyi másával is!

  • Az FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos 2019-es játéka
  • Teljes Forma-1 szezon nagyszabású karrier móddal
  • Az összes 2019-es versenypálya, csapat és pilóta
  • Most először: hivatalos Forma-2 autók és teljes mezőny!
  • Legendás autók a Forma-1 távoli és közelmúltjából
  • Éld át újra Ayrton Senna és Alain Prost legendás összecsapásait és küzdelmeit!
  • Továbbfejlesztett grafika és még élethűbb irányítás
  • Online multiplayer és eSport játékmódok

Az ajánlatot itt találod.

 

Te behúzod a játékot?
https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×