Rengeteg szivárgás megjelent már korábban a neten arról, hogy milyen lesz a Grand Theft Auto teljes területe. A rajongók most összerakták a szivárgásokat.

Kedves barátaim, bármennyi szivárgást is látunk, eljön majd az a nap, amikor hivatalosan is bejelentik a GTA következő részét, a GTA 6-ot. Hát, ez nem az a nap. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne hallanánk olyan sokat a várva várt játékról. Ugyanis szinte heti rendszereséggel érkeznek a különböző hírek, szivárgások, spekulációk arról, hogy hol is tart a Rockstar a fejlesztéssel.

Egy GTA rajongó most bemutatta az ultimate GTA 6 térképet.

Az elmúlt években ugyanis számtalan alkalommal jelent meg olyan szivárgás, ami a készülő GTA 6 területét mutatta be. Ezek a képek itt-ott hasonlítanak, néha eltérnek. A térképszivárgások folyamatos áradata arra késztette az egyik Reddit felhasználót, hogy mindet összegyúrja egybe, így láthatjuk, milyen lenne a GTA 6, ha ezek a maprészek valóban megjelennének a játékban.

GTA 6 Map Stiched Together With Old and New ‘Leaks’ from GTA6

 

A rajongói térképek egyvelegéből úgy tűnik, hogy két fő sziget lesz, valamint rengeteg víz. Természetesen ez szóbeszédek összeolvadása, egy mítosz. Mindazonáltal a Grand Theft Auto 6-ban minden terepviszony előfordulhat majd, amennyiben a szivárgások beigazolódnak.

A Rockstar legfrissebb híre egyébként az, hogy a csapat új játéktesztelőket keres. Azóta mindenki arra kíváncsi, hogy mit tesztelnek a srácok. Vajon a GTA 6-ot? Vagy mégsem?

A borítókép illusztráció.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×