Arról már február óta tudunk, hogy érkezik a Rainbow Six: Siege társasjáték, de most egy képet is kaptunk róla. Így néz majd ki.

Már most imádom a gondolatot, hogy a haverokkal, akikkel Siege-zni szoktam, leüljek Siege társasozni. Már hallom a fejemben, hogy egy-egy kártyán ez olvasható: „TK miatt egy körből kimaradsz” – „nagy a pinged, lépj vissza kettőt” – „Fuze lerombolta az asztalt, mindenki kezdheti elölről” – „desync miatt elvesztetted a bábúdat”. Persze ezer hasonló dologgal lehet poénkodni még, de valójában azt, hogy az év elején bejelentett társas pontosan milyen lesz és hogyan kell elképzelni a játékmenetet, az nem igazán tudjuk.

Itt az első kép a Rainbow Six: Siege társasról.

A Ubisoft és a Mythic Games 2021-ben elhozza a Rainbow Six: Siege társasjáték verzióját. A fejlesztők már évek óta álmodtak arról, hogy a Siege társasjáték formájában is életre keljen, s ez idén most végre megvalósul. Mára kész lett a Kickstarter kampány oldala, ahová már fel lehet iratkozni, hogy értesülj a legfrissebb hírekről.

A fenti kép alapján már most arra következtetünk, hogy a társas egy asztali stratégiai, taktikai játék lesz, ahol a feladat szinte ugyanaz, mint a videojátékban. Valószínűleg különböző módszerekkel kell átjutnunk az akadályokon, illetve megvédenünk a stratégiai fontosságú pontokat. Ahogy látható, megvannak a pontok, a falak, a jól ismert fa ajtók és ablakok, az operátorok és azok eszközei. Kíváncsian várjuk, hogyan kell majd játszani.

Te ki fogod próbálni?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×